У екс-регіоналів тривають проблеми. Так, термін утримання під вартою колишнього голови фракції "Партії регіонів" Олександра Єфремова продовжив Старобільський районний суд Луганської області.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-секретаря генерального прокурора Лариси Сарган.

"Старобільський районний суд Луганської області продовжив термін утримання під вартою Єфремова до 13 травня включно", - йдеться в повідомленні на Twitter.

Відомо, що наступне засідання має відбутися 18 березня о 10:00. Крім того, суд призначив продовження допиту свідків, додала Сарган.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

Варто нагадати, що члени партії Національний корпус заявили, що СБУ нібито готує провокації проти них на завтрашній акції в Києві, щоб звинуватити у "підготовці до військового заколоту". СБУ спростовує дану інформацію і заявляє, що "спостерігатиме" за проведенням мітингу Нацкорпуса. Про це стало ясно з відеозвернення у Facebook лідера "азовського руху", члена Нацкорпуса Сергія Коротких.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що політолог Юрій Романенко залишив гнівне повідомлення в мережі з приводу бездіяльності підопічних Арсена Авакова і невиконання державою головних обов'язків перед українцями. Про це він розповів на своїй сторінці в Facebook. Він підкреслив, що не так важливо, якою мовою говорить поліцейський.

"Якщо на зупинках не грабуватимуть маленьких дівчаток, то значить наші податки сплачуються не дарма. Вчора мене на Uber віз турок, так він взагалі ні російською, ні українською не розмовляє. Ми з ним відмінно англійською поговорили і довіз він мене відмінно, і в машині не смерділо на відміну від наших дорогих співвітчизників. Ось такі справи", - резюмував Романенко.

Нагадаємо, не дайте поліції себе обдурити: 10 підстав для законної зупинки автомобіля.

Як повідомляв Знай.uа у Трампа зробили приголомшливу заяву про Нацкорпус і С14: групи ненависті.

Знай.uа писав, Порошенко отримав "ляпаса" від азовців: з них ніхто не привітався.

Дивіться відео по темі: