Вибори в Україні, перший тур яких відбудеться уже 31 березня, активно коментують у світі та роблять власні прогнози на користь того чи іншого кандидата.

вибори в Україні
вибори в Україні

Російський політолог Станіслав Бєлковський висловився із цього приводу у ефірі радіостанції "Ехо Москви".

Він вважає, що кандидат у президенти України, шоумен Володимир Зеленський має більш високі шанси перемогти на виборах, ніж лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Політолог оцінив шанси Тимошенко в трійці лідерів, куди, за даними рейтингів, входить також чинний український президент Петро Порошенко.

"Зеленський її з'їв. Якщо б він не брав участі у виборах, перемогла б вона, і це для неї є великою психологічною проблемою. Тимошенко, яка ще три місяці тому вважала себе гарантовано переможцем цих виборів, дуже сильно зараз смикається. Це видно навіть по тому, що вона пускається у всі тяжкі, тобто вона вже обіцяє повернути вклади СРСР, дає апріорі нездійсненні обіцянки", – сказав Бєлковський.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Він вважає, що в українському політикумі "істерика наростає".

"Ясно, що Порошенко і Тимошенко програти не готові внутрішньо і вони будуть щось робити, щоб не програти будь-яку ціну. Зеленський готовий програти, тому що в загальному ніхто його за це не засудить – він не вважався серйозної величиною", – резюмував Бєлковський.

Нагадаємо, скоро українці будуть обирати нового президента країни. Реальні шанси очолити державу, судячи з соцопитуваннями, сьогодні мають Володимир Зеленський, Юлія Тимошенко і Петро Порошенко.

У кожного з трьох фаворитів кампанії є своє бачення майбутнього країни.

Як повідомляв раніше Знай.ua, так званий "смішний" кандидат у президенти України Володимир Зеленський опинився в досить серйозній ситуації. Авторитетне західне видання пише, що Зеленський налякав дипломатів у різних країнах своєю "непідготовленістю".

Також Знай.ua писав про те, що шоумена, коміка та кандидата у президенти України Володимира Зеленського судитимуть за порушення авторських прав.