Кандидатуру Володимира Зеленського на президентських виборах обговорюють у всьому світі - слуга народу зміг пробудити до себе інтерес з боку громадськості від відомих політиків та журналістів до звичайних громадян.

Про високі рейтинги Володимира Зеленського пишуть журналісти The New York Times.

У матеріалах іменитого видання Володимира Зеленського оцінюють як "нове обличчя" української політики та відкликаються про "слугу народу" досить доброзичливо.

У команді Зеленського це мотивують насамперед тим, що:

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

◾️Володимир — абсолютно нове обличчя в сучасній політиці, яку поглинула корупція та скандали;
◾️Політична кампанія Зе!президента — його сильна сторона;
◾️Володимир знає, як сміливо протистояти українському олігархічному класу — як паралель з серіалу "Слуга Народу".

"Нічого нового? Так, але підсумуємо — ці меседжі надає The New York Times, отже, чинна влада має хвилюватись за свої "непідступні" рейтинги. Зробимо її разом!", - резюмує Зе!Команда.

Нагадаємо, кандидатуру Володимира Зеленського на президентських виборах обговорюють у всьому світі - слуга народу зміг пробудити до себе інтерес з боку відомих політиків та бізнесменів.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Днями іменитий американський тижневик Bloomberg Businessweek згадав Зеленського у матеріалі, який стосується виборчих перегонів в Україні.

"Зіткнувшись зі знайомими кандидатами, які, здається, пропонують більше того ж - нинішнього мільярдера, Петра Порошенка, і екс-прем'єр-міністра і колишнього газового магната Юлії Тимошенко - виборці, здається, звертаються до абсурду. Телевізійний комік Володимир Зеленський, чий серіал "Слуга народу" націлений на ненависну еліту, завоював позитивні відгуки українського суспільства", - йдеться у матеріалі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, за шоумена Володимира Зеленського готові віддати свої голоси близько 24% виборців.

Також Знай.ua писав про те, що кандидат у президенти Володимир Зеленський зустрівся із "акулами" європейського та вітчизяного бізнесу, аби обговорити проблеми та перспективу розвитку підприємництва в Україні.