У Росії набирає обертів моторошний флешмоб - днями стало відомо про те, що у Москві одразу в декількох місцях з'явилися "могили" Путіна.

Путін
Путін

Про це пишуть користувачі мережі та публікують відповідні фото "поховання" кремлівського диктатора.

"Новий "небезпечний" флешмоб намічається На цей раз Пиню поховали в Москві", - йдеться у коментарі під фото.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто відзначити, що це вже не перший інцидент із фейковим похороном російського гаранта. Можна лише уявити, якою ненавистю палають люди до диктатора, якщо "ховають" його іще за життя і навіть не шкодують грошей на надгробні пам'ятники.

Нагадаємо, Президент Російської Федерації Володимир Путін може не прожити і п'яти років, коли планується "многоходовочка" під назвою "трансфер влади".

З таким гучним прогнозом про сумної долі Путіна виступив впливовий російський telegram-канал "Кремлівський безБашенник".

За словами аналітиків, російські спецслужби вже приступили до реалізації цього плану.

За п'ять років у 2024 році закінчиться черговий термін президентства глави Кремля Путіна. Після цього він більше не зможе законно займати цей пост. Кремль планує якусь "многоходовочку" з "трансфером влади", - упевнені аналітики.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у двох великих містах Росії місцеві жителі вийшли на поодинокі пікети проти анексії українського Криму.

Учасники акції вийшли на вулиці Москви й Санкт-Петербургу з плакатами: "Крим. Підсумки", "Список Олега Сенцова", "Крим вам замість пенсій", "Крим – це Україна", "Віддай поцуплене". Про це повідомляє Крим.Реаліі.

П'ять років тому Росія окупувала Крим. 16 березня на півострові пройшов так званий "референдум про статус Криму". Ні Україна, ні Європейський союз, ні США не визнали результати голосування на "референдумі". А через 2 дні, 18 березня, президент країни-агресора Володимир Путін оголосив про "приєднання" Криму до Росії.

Також Знай.ua писав про те, що окупанти перетворили анексований півострів на воєнну базу.