Російський президент Володимир Путін зібрався в понеділок, 18 березня, відвідати окупований РФ Крим. Там на зустріч з ним сподіваються ватажки "ДНР" і "ЛНР", які готові зробити російському президенту ряд пропозицій.

Про це стало відомо з Telegram-каналу терористів WarGonzo, передає "Народна правда".

Путін
Путін

Варто зазначити, що візит Путіна в анексований Крим приурочений до 5-ї річниці російської окупації українського півострова.

"Всі чекають появи завтра на півострові президента РФ Путіна. Керівники самопроголошених донбаських республік ("ДНР" і "ЛНР") — не виняток. Відомо, що вони будуть присутні на святкових заходах на честь повернення Криму до складу Росії". йдеться в повідомленні

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Денис Пушилін
Денис Пушилін

Крім того, WarGonzo, посилаючись на власні поінформовані джерела, стверджує, що ватажки "ЛНР" і "ДНР" Пасічник і Пушилін готують російському президенту ряд досить гучних пропозицій, і розраховують хоча б на коротку і неформальну зустріч, скажімо так, в кулуарах.

"Не виключено, що Путін на їх прохання відгукнеться, враховуючи сприятливий історичний контекст, щоб підкреслити довгостроковість і експансію "кримського проекту" на інші прилеглі до РФ території". прокоментували в WarGonzo

Володимир Путін
Володимир Путін

Нагадаємо, захоплення Крыму сталося під особистим керівництвом президента РФ Володимира Путіна.

Про це заявив голова окупаційної влади півострова Сергій Аксьонов під час святкового заходу в честь 5-ї річниці анексії Криму, передає "Громадське".

Аксьонов зазначив, що Крим став "частиною РФ" завдяки мужності його жителів і особисто Путіну.

Сергій Аксьонов
Сергій Аксьонов

"Упевнений, що все це сталося, звичайно, завдяки волі кримчан, мужності кримчан, тих, хто в 2014 році зробив свій історичний вибір, за підтримки всіх громадян РФ, за підтримки всіх органів влади РФ - законодавчої, виконавчої і, звісно, під керівництвом нашого президента, нашого лідера Володимира Володимировича Путіна".

Як повідомляв портал "Знай.uа", жителі тимчасово окупованих Криму та частини Донбасу нарешті зрозуміли, що являє собою "руський мир" і більше не кличуть до себе Путіна.

Також "Знай.uа" писав, скандальний депутат російської Держдуми, лідер ЛДПР Володимир Жириновський запропонував перейменувати анексований в України Крим.