Президент Російської Федерації Володимир Путін може не прожити і п'яти років, коли планується "многоходовочка" під назвою "трансфер влади".

З таким гучним прогнозом про сумної долі Путіна виступив впливовий російський telegram-канал "Кремлівський безБашенник".

За словами аналітиків, російські спецслужби вже приступили до реалізації цього плану.

За п'ять років у 2024 році закінчиться черговий термін президентства глави Кремля Путіна. Після цього він більше не зможе законно займати цей пост. Кремль планує якусь "многоходовочку" з "трансфером влади", - упевнені аналітики.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Що це буде, поки що не відомо. Однак можна зробити висновок, що володимир Путін або передасть повноваження фіктивному наступникові подібного Дмитру Медведєву, або в країні поснуть вносити зміни до Конституції РФ і тоді Путін може законно зробити себе вічним правителем Росії, або, на думку спеціалістів, взагалі окупує Білорусь, створить "Союзну державу" і його очолить.

Але такий сценарій потягне за собою безліч неприємностей

"Тривожний тренд, що розповсюдився в навколополітичних колах: побоювання з боку спецслужб та інших держструктур - учасників майбутнього "трансферу влади" з приводу того, що президент може банально не дожити до кінця свого терміну", - пише джерело.

Крім того до смерті Путіна можуть призвести похилий вік, проблеми зі здоров'ям і великі навантаження. Якщо Путін помре до того, як вирішить "проблему 2024", на РФ та його народ чекає серйозне потрясіння. Справа в тому, що за 20 років у владі путін буквально зачистив країну від конкурентів. Немає нікого, хто зміг би очолити державу і бути при цьому схваленим і прийнятим російським народом.

Нагадаємо, люди на Донбасі більше не кличуть Путіна їх "врятувати", все зрозуміли.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, Навальний ибачився за всі гріхи та злочини Путіна.

Раніше портал Знай.ua писав, що зявилися докази, що Янукович-молодший живий та спокійно живе на гроші українців.