В Набережних Челнах (Татарстан, Росія) вдалось зафіксувати на фото "могилу" президента РФ Володимира Путіна. Місцеві жителі встановили навіть пам'ятник з його фотографією. Про це йдеться у повідомленні місцевого Telegram-каналу "Бессрочка | Челни Info".

Автор деталізує, що Путіна "поховали" главу Кремля у будівлі Слідчого комітету Росії.

"Путін поховав вільний інтернет - жителі Набережних Човнів поховали Путіна", - йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що протестну акцію активісти влаштували цієї неділі, 10 березня. Примітно, що на пам'ятнику вказана дата смерті Путіна і це 2019 рік.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Цікаво, що старі люди часто собі за життя встановлюють пам’ятники. Таким чином забезпечують собі місце на кладовищі поруч з кимось із рідних, хто вже там похований. Доволі дивна тактика, особливо для забобонних. Бо ж як можна жити і постійно чекати смерті? Щоправда, дату смерті не вказують. А Володимиру Путіну навіть спрогнозували рік, ще не вистачає тільки числа і місяця.

"Він украй марновірний. Боїться таких речей як вогню", "Моральним трупом він був, ще прийшовши до влади", - коментують користувачі подію в мережі.

Що ж, залишається спостерігати до чого призведе така креативність і винахідливість деяких росіян.

Нагадаємо, забута Альона Апіна спробувала вислужитися перед Путіним: Крим наш, і, звичайно, не наш.

Як повідомляв Знай. ua, Крим охопили масові акції проти Путіна. На захід, який тривав близько півгодини, прийшли близько 40 осіб.