Судячи з порожньою Верховній Раді в останній пленарний тиждень перед президентськими виборами, більшість парламентаріїв присвячують свій робочий час не своїм прямим обов'язкам, а вирішують питання свого майбутнього. Адже після 31 березня - багато що може змінитися в політичних розкладах.

Депутати не рвуться на роботу

Ті ж одиниці нардепів, які приходять до Ради, в більшості своїй сидять з нудьгуючим обличчям або ведуть світські розмови з колегами.

Вік - не проблема

Днями інтерес у кореспондента Знай.ua викликала кума президента Порошенка і член його ж фракції Оксана Білозір. Вона прийшла на роботу в піджаку, під якою було видно майку відомого американського бренду DKNY.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Оксана Білозір не виглядає на свій вік

DKNY - молодіжна лінія одягу, взуття, аксесуарів і парфумерії компанії Donna Karan International, створена дизайнером Донною Каран. Колекції традиційно виконуються в особливому урбаністичному стилі, заснованому на напрямку casual.

Такий футболки, як на 61-річній Оксані Білозір, ми не змогли знайти в каталогах бренду, але не віриться, що вона придбала підробку. Швидше за все, це якась окрема лінія.

Вартість футболок DKNY варіюється від 85 до 105 доларів, це в районі трьох тисяч гривень.

Не складно припустити, що таких футболок у куми Президента ймовірно дуже багато, так як, наприклад, тільки одна з її сумок коштує 17 мінімальних зарплат.

Раніше Знай.ua повідомляв, що депутатка розлютила українців сумкою за десятки тисяч.

Також ми писали, що депутатки красуються животиками, в Раді назріває поповнення.

І ми нерідко повідомляли, що депутати розглядають інтимні частини тіла своїх колег і сидять в соціальних мережах.