Кіпрський суд, Британське агентство по шахрайству в особливо великих розмірах (SFO) і організація Євросоюзу по боротьбі з шахрайством (OLAF) відкрили кейси з відмивання коштів Порошенком, Гладковським та Кононеком.

Про це повідомляє журналіст Олександр Дубінський.

За словами журналіста проти українських чиновників та чинного президента відкрили справи через ймовірне відмивання грошей, ухилення від сплати податків і фіктивному підприємництву в Британії, ЄС і на Кіпрі.

Раніше ми писали, що ведучий програми "Гроші" і креативний продюсер відразу декількох програм на каналі "1+1" журналіст Олександр Дубинський відреагував на коментар нардепа Ірини Луценко про те, що в розслідуванні журналістів про розпил оборонної промисловості України президентом Петром Порошенком і його друзями "чітко простежується замовлення Путіна".

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Луценко мала на увазі саму роботу журналістів, проте Дубинський дотепно відповів на випад політика.

Ирина Луценко заявила, что в расследовании журналистов о распиле оборонки "четко прослеживается заказ Путина". То...

Geplaatst door Олександр Дубінський op Zondag 3 maart 2019

"тобто, Путін замовляв Порошенко розкрадати українську армію? Охоче вірю. До речі, з замовленням Петро Олексійович впорався", - написав журналіст.

Крім того у мережу потрапив аудіофайл розмови між двома чоловіками, голоси яких ймовірно можуть мати схожість із голосами керівника Національної комісії з цінних паперів Тимура Хромаєва та президента України Петра Порошенка.

Останній зателефонував чоловіку із голосом ніби Хромаєва через обурення його постом у Facebook про "недостатність реформ у банківському секторі країни".

"...повний аудіо-файл, де голос, схожий на Порошенко, запитує у голосу, схожого на Хромаєва - "де тобі ще, б**дь, реформ, не вистачає?". Цінність даного аудіо в тому, що воно демонструє нам всім, чим займається президент воюючої країни зі зруйнованою економікою: сидить і шукає, хто його наважився покритикувати", - прокоментував почуте у Facebook журналіст Олександр Дубинський.

Нагадаємо, у Харкові жорстко "напали" на Порошенка.

Як повідомляв "Знай.ua", екс-чиновник МВС звернувся до Порошенка.

Також "Знай.ua" писав, що Дубинський назвав Кличка д*білом.

Порошенко пролітає: у другому турі Зеленський зустрінеться з Тимошенко - Пальчевський