29 березня кандидат у президенти України, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко пішла з прямого ефіру телеканалу UA:Перший, коли туди на дебати не з'явилися її прямі конкуренти, шоумен Володимир Зеленський і чинний глава держави Петро Порошенко.

"Коли ви мене запросили, я відклала всі свої справи і прямо з Михайлівської площі, після зустрічі з тисячами киян, прийшла до вас. Але я до вас прийшла на запрошення на дебати з Володимиром Зеленським і Петром Порошенком. Я прийшла на дебати" – сказала вона.

Лідер "Батьківщини" висловила жаль, що "два потужних рейтингоносці не знайшли час, а швидше, хоробрості, сьогодні дебатувати".

"Я думаю, що один в принципі ні на які дебати не прийде, а другий кандидат в президенти з великим рейтингом (мені здається, він на велосипеді їздить) – я думаю, він далеко їздить на велосипеді" – заявила Тимошенко.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Ведуча в студії та запрошені громадські активісти намагалися вмовити політика залишитися, але вона пішла, пояснивши, що живе "в графіку останнього дня виборчої кампанії".

Тимошенко пообіцяла окремо прийняти запрошення телеканалу, прийти і відповісти на питання ведучих і активістів.

Раніше ми писали, що кандидатів на пост президента України Володимира Зеленського, Юлію Тимошенко та Петра Порошенка запросили взяти участь в ефірі політичного ток-шоу "Зворотний відлік". Відповідні запрошення направило "Суспільне".

Нагадаємо, кандидат у президенти України Юлія Тимошенко розповіла у прямому ефірі програми "Право на владу" в прямому ефірі телеканалу 1 + 1 про доходи та пожертви партії.

Нагадаємо, Зеленський жорстко висміяв Вакарчука за безглуздий заклик. Співак Святослав Вакарчук записав передвиборчий ролик і нарвався на критику від команди Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Баба Доцька після пародії на MARUV взялася за "Слугу народу". Жителька Коломиї підірвала інтернет неймовірною пародією.

Знай. ua писав, що Дубинський порівняв вілли Зеленського і Порошенка. Опоненти слуги народу відзначилися черговою провокацією.