Михайло Саакашвілі опублікував у своєму Facebook відео, де добряче розкритикував чинного президента України Петра Порошенка.

Екс-політик нагадав гаранту про гучний скандал в "укроборонпромі" і не забув згадати про майбутні вибори.

Також Саакашвілі розповів про те, як його "садили" і виганяли з країни, заборонивши потім в'їзд.

"Цирк і клоунада", - заявив Саакашвілі.

Ще Михайло жорстко висловився про корупцію і Путіна

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Поки є корупція, ми не можемо перемогти у війні", - говорить Саакашвілі.

Три вершники апокаліпсису для Порошенка: Свиранчук, Кононенко і Грановський

Три вершники апокаліпсису для Порошенка: Свиранчук, Кононенко і Грановський — Три всадника апокалипсиса для Порошенко: Свиранчук, Кононенко и Грановский

Geplaatst door Mikheil Saakashvili op Vrijdag 29 maart 2019

Варто нагадати, що В редакцію Знай.ua звернулося відразу декілька пенсіонерів зі скаргами на те, що останнім часом їм телефонують і від кандидата від влади просять піти проголосувати 31 березня. Дзвонили з дивного номери 0894201141, на який неможливо передзвонити.

Дивна контора

Як нам вдалося дізнатися, що з цього номера вже кілька років дзвонять українцям, при тому дзвінки не обмежуються Києвом, додзвонюються там до всіх міст України. З цього номера найчастіше представляються Службою соціальних опитувань.

Нерідко розмова проходить в такому ключі:

«Зателефонували один раз, на іншому кінці дівчина, каже, що з диспетчерської Києва, на що я запитую, чому з дивного номеру, вона каже - ну номер, номер, просто номер, будете відповідати на запитання? - я відповідаю - що за номер? - все, кінець розмови, кинула трубку ... МЕРЗОТА.
У чорний список додав, але осад залишився, явно разводняк», - написав Олександр, якому теж дзвонили з цього номера.

Також ті, кому дзвонили з цього номера, уточнюють, що 089 - це SIP номер інтертелеком, дзвінок на нього 50 копійок хвилина (sip це віртуальний номер для дзвінків через спеціальні програми з підключенням інтернет). Іншими словами дзвонити можуть тільки вони, а їм неможливо, а якщо все-таки додзвонитесь, то ризикуєте тим, що з вашого рахунку буде знято гроші.

Нагадаємо, Поліція готує спецпідрозділу: як будуть охороняти президентські вибори 2019

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Явка на вибори президента України 2019: яка повинна бути мінімальна і чого чекати в цьому році

Також Знай.ua" писав про те, що Вибори президента в Україні 2019: чого не можна робити на виборчих дільницях