У неділю, 31 березня в Україні проходять чергові президентські вибори. З самого ранку на виборчі дільниці почали ходити виборці, багато із них фотографувалися і викладали в мережу знімки з закликом до всіх йти на вибори. Українські селебріті не виняток, вони, як і всі громадяни, що теж ходять на дільниці і голосують. Також зірки не відмовляють собі в радості запостити "виборчі" фото в соцмережі. Ми подивилися Instagram наших знаменитостей і зібрали добірку таких "виборчих" фото.

Перш за все варто відзначити відеоролик, який запостила на своїй сторінці Ольга Сумська. Народна артистка України брала участь у створенні ролика разом з іншими українськими зірками, які закликають українців іти на вибори і голосувати за майбутнє країни. У цьому соціальному ролику немає і натяку на агітацію за кого-небудь з кандидатів, зірки просто звертаються до людей з проханням не ігнорувати вибори.

Також Ольга Сумська опублікувала селфі з чоловіком-актором Віталієм Борисюком з повідомленням про те, що вони вже проголосували.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також сімейне фото виклала і телеведуча Маша Єфросиніна. Вона ходила на виборчу дільницю разом з чоловіком Тимуром Хромаєвим і сином, який поки ще не може голосувати, оскільки неповнолітній.

Але раніше за всіх заклик йти на дільниці опублікував український телеведучий, шоумен і гуморист Сергій Притула. Він записав відповідне відео ще напередодні вночі і попросив всіх йти і голосувати.

До "флешмобу" зірок з закликом іти на вибори приєдналася і травесті-діва Монро. Вона коротко і ясно написала: "Піди і проголосуй", але замість свого запостила фотознімок українського прапора.

Свої фотографії з дільниць з бюлетенями в руках запостили також відома телеведуча Катя Осадча і не менш відомий танцюрист Влад Яма.

Нагадаємо, скандальні чиновники повторили "подвиг" Ляшка і "роздяглися" прямо на виборчій дільниці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що вибори президента перетворилися на змагання з мемів.

Також портал "Знай.uа" писав, що вибори в Україні стали причиною 11 кримінальних справ.