Опубліковані результати голосування на виборчій дільниці, яка знаходиться в Антарктиці на науковій станції "Академік Вернадський", пише Обозреватель.

Громадянська організація "Опора" в Facebook виклала листок, на якому наведено підсумки голосування полярників.

Згідно знімку, всього на станції проголосували 37 осіб. По одному голосу віддали за Ольгу Богомолець, Юрія Бойка, Олександра Мороза, Ігоря Шевченка, Ігоря Смєшка та Валентина Наливайченка.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За Анатолія Гриценка віддали голоси три людини, за Володимира Зеленського – п'ять і Руслана Кошулинського – два голоси. За Юлію Тимошенко не віддали жодного голосу. Президента Петра Порошенка підтримали 19 виборців.

Також повідомляється, що один бюлетень був визнаний недійсним і не підлягає підрахунку.

Раніше ми писали, що станом на 15:00 31 березня поліція зафіксувала понад 600 порушень по голосуванню на виборах президента України. Крім цього відомо про факти підкупу виборців, вкидання бюлетенів і про те, що вже є підписаний протокол без результатів голосування на одній з дільниць.

Про це розповів соратник лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко Григорій Немиря на брифінгу для журналістів, повідомляє власний кореспондент "Знай.uа".
Зокрема Григорій Немиря заявив про порушення в 97 окрузі Києва. Там заздалегідь підписали протокол, хоча інформація про голосування відсутня.
Також повідомлялося, що в неділю, 31 березня в Україні проходять чергові президентські вибори. З самого ранку на виборчі дільниці почали ходити виборці, багато з них фотографувалися і викладали в мережу знімки з закликом до всіх йти на вибори. Українські селебріті не виняток, вони, як і всі громадяни, що теж ходять на дільниці і голосують. Також зірки не відмовляють собі в радості запостити "виборчі" фото в соцмережі. Ми подивилися Instagram наших знаменитостей і зібрали добірку таких "виборчих" фото.