Відомий політтехнолог Михайло Подоляк прокоментував ситуацію довкола виборів президента, які стали одними із найбрудніших в історії України через масові фейки, публічні образи та провокативну агітацію.

вибори в Україні
вибори в Україні

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

За словами політтехнолога, Петро Порошенко заради своєї "другої п'ятирічки" явно готовий зруйнувати країну, влаштувати тотальне "полювання на відьом" і публічно принижувати опонента.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Підтримка Зеленського рівномірно розподілилися по країні. І це приголомшливо круто. Тоді як підтримка чинного п'ять років Порошенка - це невеликий анклав в західній частині країни. Чому тільки там? Тому що тільки там явно відмовилися від свободи і сучасної цивілізації заради міфів сімнадцятого століття та іншої брехні... Зеленський будував кампанію на позитиві. Ніяких образ. Ніякого компромату. Тоді як ПА відразу після закриття дільниць знову і на цей раз жахливо образив тих, хто проти нього проголосував і тим більше за самого Зеленського. Що ще потрібно, щоб зрозуміти, нарешті, головне - саме це і є суть чинного президента. А тому дебати з ним - категорично не правильно. Це буде суцільний бруд. Так як у ПА одна тактика - провокації і спроби публічного приниження опонента. Навіщо на це йти? Частина його оточення практично вже розпочала кампанію страху. "Будемо вбивати тих, хто за Зеленського, лити літрами кров і навіть віддамо частину території в 6-8 областей, але тільки втримати владу!" Ще раз уважно - оточення чинного президента відкрито погрожує ... власній країні реальною Громадянською війною. Ставка зроблена на обман. І сам ПА, і його пропагандистська гвардія тупо дивляться на карту переваг, де в кожному регіоні сильна підтримка Зеленського, що говорить про його потенціал об'єднання країни і ... розповідають про проросійський реванш. Більш огидних брехунів треба пошукати ... ... Навколо Зеленського обов'язково відбудеться позитивна консолідація. Не відразу, але точно. По-іншому ніяк. ПА реально загрожуватиме країні тим, що знищить її. Знищить по-єзуїтському і цинічно ... А тепер висновок, який багато пояснить ... Якби ПА посміхався, дуже коректно висловлювався про Зеленського, він зміг би об'єднати навколо себе багатьох. І це було б страшно. Тому що усміхнений чоловік - це завжди холодний розум і жорсткість. Але його нинішній стиль - погрози, крики, істерика - говорить про паніку і ... клоунаду", - вважає політтехнолог.

«марионетка Коломойского») Подведём предварительные итоги. И они нам, увы, не понравятся. Потому что один из двух...

Geplaatst door Михаил Подоляк op Zondag 31 maart 2019

Нагадаємо, Володимир Зеленський сказав, коли має намір оприлюднити прізвища першої п'ятірки своєї команди.

Як повідомляв раніше Знай.ua, світові ЗМІ активно стежили за першим туром президентських виборів в Україні.

Також Знай.ua писав про те, що станом на 01 квітня 0 08:45 ЦВК оопрацювала вже 50% голосів виборців та назвала перші результати.