Останніми місяцями інтерес українців до шоумена та кандидата у президенти Володимира Зеленського зростає шаленими темпами, про що свідчать його високі рейтинги.

Однак цікавість не обмежується лише політичними аспектами - прихильники слуги народу хочуть якомога більше дізнатися про особисте життя та минуле шоумена.

Поки вся країна чекає остаточних результатів виборів, українцям запропонували пригадати, яким Володимир Зеленський був у молодості, до запаморочливого успіху у Квартал 95 та початку політичної кар'єри.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

За словами самого Володимира, він ріс у Кривому Розі, де у 80-х часто відбувалися різні розбірки та бандитські війни. Однак сам Зеленський ніколи не був бандитом. Хоча, зізнався кандидат у президенти в одному з інтерв'ю, "хуліганив трошки" - разом з приятелем зливали з машин бензин і крали мотоцикли.

"Не для продажу. Взяли, покаталися і повернули. Користуючись юридичними термінами, це були не злочини, а проступки", - пояснив Зеленський в інтерв'ю журналу OK.

А потім в житті майбутнього слуги народу з'явився КВК. Першим великим успіхом Зеленського в Клубі було чемпіонство з командою "Запоріжжя - Кривий Ріг - Транзит" в 1997 році. Після цього Володимир зі своїми друзями створили команду "95-й квартал".

З 1998 по 2003 рік "кварталівці" успішно виступали у Вищій лізі КВК, ставали володарями "КіВіНа в світлому".

Однак незабаром гумористи вирішили залишити проект і рухатися далі, завдяки якому "Квартал 95" та проекти студії відомі практично всім українцям та жителям інших країн.

Квартал 95
Квартал 95

Нагадаємо, кандидат в президенти України, шоумен Володимир Зеленський сказав, коли має намір оприлюднити прізвища першої п'ятірки своєї команди.

Як повідомляв раніше Знай.ua, відомі світові ЗМІ активно стежили за першим туром президентських виборів в Україні і вже опублікували перші матеріали про наше волевиявлення.

Також Знай.ua писав про те, що станом на 01 квітня 0 08:45 ЦВК оопрацювала вже 50% голосів виборців та назвала перші результати.