У понеділок, 1 квітня, на робочій нараді Миколаївської міської ради стався кумедний випадок. Місцевий депутат Лариса Веселовська гавкнула (в прямому сенсі слова) на заступника мера Юрія Степанця.

Так, у миколаївській мерії скликали екстрене засідання протиепізоотичної комісії, через зафіксований випадок сказу у безпритульного собаки. Головою комісії був віце-мер Степанець.

Під час обговорення проблеми Веселовська почала голосно розмовляти, заважаючи вести засідання. У свою чергу заступник мера бурхливо відреагував на неналежну поведінку чиновниці.

Лариса Веселовська

"Лариса! Або вийди звідси, або не заважай мені вести комісію", - крикнув Степанець на депутата.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

У відповідь Лариса Веселовська дуже правдоподібно зобразила гавкання собаки. Резонансне відео з'явилося на Facebook-сторінці телеканалу "НІС-ТВ".

Депутат облаяла членов комиссии

Депутат горсовета Лариса Веселовская облаяла членов "антибешеной" комиссии.

Geplaatst door ТРК "Нис-ТВ" op Maandag 1 april 2019

Раніше ми писали про те, що соратниця Олега Ляшка 28-річна Кошелева Олена з "Радикальної партії" народила дочку ще 11 березня. Жінка вперше стала мамою. Батько дівчинки - 34-річний Давид Макар'ян з "БПП". Пологи проходили в одному з найкращих столичних пологових будинків.

Варто відзначити, що одружилися нардепи ще в серпні минулого року. Для Макар'ян це друга дитина.

Нагадаємо, що голова Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони, народний депутат від фракції "Народний фронт" Сергій Пашинський покинув Україну.

Як повідомляв портал Знай.ua, суперечки і дискусії між прихильниками різних кандидатів на пост Президента країни - звичайна справа. Але, на цей раз, градус напруги просто божевільний. У МВС України розповіли про "брудну" репутацію нинішньої передвиборної кампанії.

Також портал Знай.ua писав, що більше 30 народних депутатів стали фігурантами кримінальних справ. Їх можливі злочини розслідують слідчі з ДБР. Про це стало ясно зі слів директора відомства Романа Труби.