Імениті українські політологи, експерти та журналісти у один голос говорять про те, що цьогорічні президентські вибори ризикують опинитися у антирейтингу як із найбрудніших за всю історію волевиялення України.

Вибори в Україні
Вибори в Україні

Про це повідомляють АКЦЕНТЫ.

Поки вся Україна чекає остаточного підрахунку результатів першого туру выборов президента вже з'явилася загрозлива інформація про початок “шаленій війни компроматів”.

Блогер Михайло Хоменко пише, що штабісти Порошенко готують проти лідера президентської гонки Володимира Зеленського компромат, який повинен очорнити конкурента.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Стало відомо, що на ці цілі люди Порошенко запланували витратити величезну суму – 2 мільйона доларів.

“Замовлення вже зроблено”, – пояснив блогер.

Готувати так звану “чорнуху” буде одіозний політтехнолог Володимир Петров. У свій час він вів анти-кампанію проти Арсенія Яценюка, організовував провокації на Банковій в 2014 році, а нещодавно прославився організацією тиндерного скандалу проти чоловіка заступник начальника ДБР.

“Штаб Порошенка замовив на 2 мільйони доларів "чорнухи" на Зеленського. Політтехнологи Порошенко доручили політтехнологу Володимиру Петрову створити компромат на Зеленського. А саме: фейкові переговори Зеленського і Путіна. Феэйковые переговори Зеленського та злодіїв у законі. Фейкові переговори Зеленського і Януковича”, – пояснив блогер.

Ще одним напрямком у знищенні репутації Зеленського, за словами блогера, буде фэйковое звинувачення в педофілії. Для реалізації цього умислу, штабісти Порошенко навіть не стали вигадувати нічого нового. Просто взяли ідею серіалу “Слуга народу 2”. Коли олігархи з допомогою двійника Василя Голобородька, зняли порочить його ролик.

“Для того, щоб компромат спрацював і люди повірили у всю цю бруд, у Чехії спеціально підбирають схожого на актора Володимира Зеленського”, – уточнив блогер.

Нагадаємо, радник шоумена і кандидата в президенти України Володимира Зеленського Руслан Рябошапка зазначив, що не бачить сенсу в проведенні дебатів з чинним президентом і запропонував Петру Порошенку провести їх з олігархом Ігорем Коломойським.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Національна суспільна телерадіокомпанія України запросила кандидатів у президенти, що пройшли в другий тур, взяти участь у дебатах.

Також Знай.ua писав про те, що соціологи почали включати у рейтинги Володимира Зеленського як "людину, яка має певну довіру у суспільства".