Кандидат у президенти і чинний президент України Петро Порошенко який пройшов у другий тур разом з шоуменом і коміком Володимиром Зеленським, прокоментував поразку в першому турі лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко. При цьому Порошенко назвав фіаско свого головного опонента "трагедією". Відео з'явилося в "Цензор.нет".

"Я вважаю, що на сьогодні, я не повинен коментувати трагедію Юлії Володимирівни. Я думаю, що вона має з цим змиритися, звикнути ... Слухайте, вона є хорошим політичним лідером. У неї є фракція в парламенті, нехай працює", — сказав Порошенко.

Нагадаємо, мова не допомогла Порошенку, а Тимошенко підтримали в колонії. 10 цікавих фактів про результати першого туру виборів в Україні.

Крім того, Знай.uа писав, що Тимошенко назвала своїх фаворитів у другому турі, і розповіла, кого підтримає.

"Країна зараз знаходиться в такому кризовому стані, у війні, економічної розрухи, в крайній бідності, в руйнуванні інститутів управління країною - виклики перед Україною дуже великі. Біда в Україні дуже велика. І я вважаю, що ні один з кандидатів, який за рішенням ЦВК знаходиться у другому турі, не справиться з цими викликами і не припинить ні війни, ні біду", - сказала Тимошенко.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Леонід Кравчук прокоментував результати першого туру виборів президента України.

Як повідомляв портал Знай.uа Зеленський випереджає Порошенка з солідним відривом: 30% проти 16%. А сумарні майже 38% голосів – у Юлії Тимошенко, Юрія Бойка, Анатолія Гриценка та Ігоря Смешка.

Також портал Знай.uа писав, що понад 56% студентів Київського політехнічного інституту проголосували за кандидатуру Володимира Зеленського.