Навколо мера Львова Андрія Садового, який місяць тому зняв свою кандидатуру із виборів на користь Анатолія Гриценка, розгорівся скандал через другий тур президентських перегонів.

Андрій Садовий
Андрій Садовий

Про це повідомляють львівські ЗМІ з посиланням на звернення, адресоване меру містянами.

У повідомленні йдеться, що десятки авторитетних львів’ян закликали міського голову Львова Андрія Садового публічно озвучити свою позицію щодо того, кого із кандидатів у Президенти він підтримає у другому турі.

Людей обурює те, що мер, на їх думку, хоче "перечекати" важливий для України момент у тиші і прикнути до команди переможця, ким би він не був.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

міський голова Львова та голова партії “Самопоміч
Андрій Садовий

"31 березня для України не просто день виборів Президента, а день вибору подальшого шляху розвитку української держави. Подія стає точкою геополітичного вибору українців. Вже очевидно, що Кремль готував свій сценарій на виборах в Україні: протягнути до другого туру двох промосковських кандидатів, з якими Путіну простіше задовольнити імперські амбіції Росії. Московська режисура не пройшла. Особливо відчутно "зламали" плани Кремля на Львівщині, яка стала форпостом українства, де ні мітинги Тимошенко, ні популістична риторика олігархічних каналів не дали бажаних результатів. Львів, в далекому 1991 році, одностайно підтримав Чорновола, сьогодні місто Лева підтримало Головнокомандувача. Виникає єдине питання: Львів визначився, Львів за Порошенка, а чи визначився Садовий? Політик, який довгий час творить образ проєвропейського проповідника України, повинен публічно заявити: чи пан Садовий підтримує Зеленського – ставленика втікача-олігарха, чи Порошенка – Верховного Головнокомандувача воюючої України. Пане мере, вперше в житті, без завуальованих фраз та прорахунків – оголосіть свою позицію, львів’яни мусять знати з ким Ви і чи знову не будете вичікувати, щоб вкінці бути з переможцями, як це вже було під час Революції Гідності?!", – йдеться у зверненні до Садового.

Нагадаємо, під час брифінгу Анатолій Гриценко, який, станом на 12 годину 1 квітня, посідає 5 місце за кількістю голосів, розповів про майбутні плани та "переформатування" під час парламентських виборів.

Як повідомляв раніше Знай.ua, столичні копи отримали повідомлення про те, що офіс кандидата в президенти Анатолія Гриценка заміновано.

Також Знай.ua писав про те, що лавина корупційних скандалів навколо уряду Петра Порошенка завершилася розтаємниченням корумпованої мережі численних об'єктів нерухомості та підприємств по всьому світу.