Нардеп Олександр Грановський, який є членом фракції чинного президента Петра Порошенка, показав мільйонні доходи у декларації.

Про це свідчать дані Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Нардеп задекларував 439 тис. гривень доходів і 4 млн гривень витрат за 2018 рік.

423,2 тис. гривень його доходів склала зарплата, а 15,5 тис. гривень - кредит від банку "Південний", що знаходиться у Одесі.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Окрім того Грановський задекларував 488 тис. доларів, 9 тис. євро і 13 тис. швейцарських франків готівкових коштів, на рахунки в Приватбанку він зберігає 8,6 тис. гривень, в Укрсоцбанку - 27 тис. гривень і в банку "Південний" - 145,3 тис. гривень.

З декларації видно, що Грановський зареєстрований в квартирі площею 95 кв. м, а також орендує квартиру на 184,5 кв. м у Києві та приміщення під приймальню на 30,6 кв. м у Харкові.

Протягом 2018 року він витратив 10 тис. гривень на оплату кредиту в банку "Південний", а в листопаді 2015 року Грановський позичив 2 млн гривень у громадянина Фелікса Калантирського.

Лише на один прокат машин політик витратив 1,735 млн гривень, на перевезення - 848 тис. гривень, на погашення кредиту - 800 тис. гривень, на рекламні послуги - 116 тис. гривень, на юридичні послуги - 600 тис. гривень.

Батько Грановського Михайло задекларував 31 тис. гривень пенсії, 1,7 млн гривень від відчуження майна та 389 тис. доларів готівки.

Окрім того, дві дочки Грановського мають громадянство США.

Нагадаємо, народний депутат України Олександр Грановський повідомив про нові обставини у справі, пов'язаній з шахрайським заволодінням квартири київської пенсіонерки.

Як повідомляв раніше Знай.ua, діючий президент України Петро Порошенко закликав кандидатів, які не потрапили в другий тур, об'єднатися на боротьбу проти кандидата Володимира Зеленського.

Також Знай.ua писав про те, що лавина корупційних скандалів навколо уряду Петра Порошенка завершилася розтаємниченням корумпованої мережі численних об'єктів нерухомості та підприємств по всьому світу.