Екс-міністр фінансів Олександр Данилюк може стати міністром закордонних справ у разі перемоги Володимира Зеленського у другому турі президентських виборів.

Про це повідомив нардеп Сергій Лещенко, який входить в команду Володимира Зеленського.

Зокрема, нардеп розповів, що на зустрічі із Європейською бізнес асоціацією Володимир Зеленський "тестував" публіку, як вона сприйме Данилюка у ролі міністра закордонних справ.

Олександр Данилюк

"Але рішення поки не фіналізоване", – додав народний депутат.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто додати, що саме Олександр Данилюк, Сергій Лещенко, колишній міністр економіки Айварас Абромавичус та вже екс-член НАЗК Руслан Рябошапка сформували основну групу радників Зеленського під час виборчої кампанії.

При цьому Лещенко запевнив, що Зеленський не оголосить кандидатуру прем’єр-міністра, бо її призначає Верховна Рада

Раніше сам Олександр Данилюк заявляв, що команда кандидата в президенти Володимира Зеленського у разі його перемоги на виборах має намір одразу почати реформи тих галузей та систем, зміни в яких були лише імітовані.

Варто нагадати, що відомий політолог Юрій Романенко прокоментував скандал навколо дебатів між кандидатами у президенти Петром Порошенком та Володимиром Зеленським. Чинний гарант публічно образив слугу народу після першого туру, на що Зеленський заявив, що візьме участь у дискусії лише після вибачень опонента.

Нагадаємо, команда кандидата у президенти Володимира Зеленського, який зі значним відривом випередив опонентів у першому турі виборів, висунула вимоги до діючого глави держави Петра Порошенко, які він має виконати до закінчення строку своїх президентських повноважень.

Як повідомляв "Знай.ua", політик та журналіст Сергій Лещенко прокоментував пристрасті навколо політичних баталій, які вирують в контексті виборів президента в Україні та ризикують вилитися у, як мінімум, словесну форму "братовбивчої війни" між прихильниками Петра Порошенка та Володимира Зеленського.

Також "Знай.ua" писав, що колишній губернатор Одеської області опублікував нове відеозвернення, в якому розкрив багато подробиць з приводу "брудної політичної гри Петра Порошенка", а також оголосив про повернення в Україну після перемоги Володимира Зеленського.

Президент Зеленський для Путіна така ж загадка, як і для України - Бережний