Український політик Андрій Білецький розкрив шокуючу правду про те, як військових ЗСУ змушували голосувати за чинного главу держави та головнокомандувача Петра Порошенка у першому турі президентських виборів.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Бачили результати голосування на спецдільницях? Порошенко провалився в армії! Хоча мені достеменно відомо: офіцерів буквально нагинали голосувати за друга Свинарчуків. Штаб Порошенка та порохоботи недвозначно назвали "рукою Кремля" усіх, хто проти чинного гаранта. Тому в нас проблема: на фронті з Путіним воюють агенти Путіна! Підказую вихід з ситуації. По-перше, провести в частинах децимацію. Голосування ж було таємним, хто вороги – неясно. Карати треба весь підрозділ. По-друге, терміново оголосити весняний призов порохоботів в Армію. Це зараз найбільш надійні бійці і справжні патріоти. Шкода, що більшість з них не встигли повоювати, попри аж 6 хвиль мобілізації. Армія та фронт уже давно зачекалися на Андрія Полтаву, Мирослава Олешка, Сержа Марко, Юрія Бірюкова, Свинарчука-молодшого та інших рожевощоких воїнів Порошенка. І нехай поведе їх у бій уже досвідчений фронтовик – син Головнокомандувача Олексій Петрович Порошенко. Воювати за Порошенка, не піднімаючись з дивану, звісно, зручніше, ніж воювати з Путіним на фронті. Але, дорогі порохоботи, пора проявити характер. Бачив, що штаб Зеленського закликав вас перевзуватися. Є інформація, що там з дня на день чекають Тараса Чорновола. Скажіть рішуче "ні"! Замініть собою несвідомих малоросів на фронті!", - написав Білецький.

Українці взялися активно коментувати публікацію військового, відзначивши, що зараз "загальнонаціональним завданням є недопущення Порошенка на другий термін президентства".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, скандал із розслідуванням корупційних схем в Укроборонпром набирає обертів - стало відомо про те, що прокуратура не бачить підстав для обрання запобіжних заходів фігурантам справи про розкрадання Андрію Рогозі і Віталію Жукову, яких підозрюють у заниженні податків.

Як повідомляв раніше Знай.ua, радник шоумена і кандидата в президенти України Володимира Зеленського Руслан Рябошапка зазначив, що не бачить сенсу в проведенні дебатів з чинним президентом і запропонував Петру Порошенку провести їх з олігархом Ігорем Коломойським.

Також Знай.ua писав про те, що народний депутат України Євген Рибчинський прокоментував майбутні вибори президента України та оцінив шанси кандидатів, зазначивши, що на сьогодні у цьому контексті існує інтрига, яка розкриється після першого туру.