Юлія Тимошенко не збирається здаватися і буде продовжувати роботу над об'єднанням сил для того, щоб перемогти на майбутніх виборах в Парламент. Про це сказано в прес-центрі партії.

Як відомо, за даними ЦВК, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко набрала 13,39% голосів виборців, але не проходить у другий тур виборів президента. Вона заявила, що вибори були сфальсифіковані, але оскаржити їх не збирається. Замість цього Тимошенко вирішила сконцентруватися на виборах у Парламент.

Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина"
Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина"

Так, головні пункти програми кандидата в президенти, тобто покрокова реалізація "Нового курсу" і стратегія розвитку країни, займуть місце в програмі партії "Батьківщина" на виборах до ВР.

За словами Тимошенко, її команда буде поступово втілювати план, пов'язаний з боротьбою з корупцією та підняттям економіки.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Раніше повідомлялося, що лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко впевнена, що чинний президент України Петро Порошенко пройшов у другий тур виборів нечесно. Також вона заявила, що не буде оскаржувати в суді результати голосування.

Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина"
Юлія Тимошенко, лідер фракції "Батьківщина"

"Вибори Порошенка сфальсифіковані, він не повинен був бути у другому турі, він туди прорвався нечесним шляхом. Зараз я знаю, перед вами стоїть питання, чи підемо ми як команда в суд оскаржувати ці результати. Можу відразу сказати, що ми не підемо в суд", - повідомила Тимошенко на прес-конференції у вівторок, 2 квітня.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

За словами політика, таке рішення її команда прийняла, тому що не вірить, що можна добитися справедливості в українських судах.

Нагадаємо, віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко нагадала команді Зеленського про повноваження парламенту у відповідь на перелік вимог, що надійшли від штабу Зе! до чинного глави держави Петру Порошенку.

Раніше Знай.uа повідомляв, навколо мера Львова Андрія Садового, який місяць тому зняв свою кандидатуру з виборів на користь Анатолія Гриценка, розгорівся скандал через другий тур президентських перегонів.

Також Знай.uа писав, відома українська співачка Камалія розповіла, чому українцям варто підтримати Зеленського.