Як відомо, у другому турі виборів боротимуться два кандидати - Володимир Зеленський і Петро Порошенко. Хоча ми знаємо політичну програму тільки одного, як виглядають сім'ї лідерів відомо всім. Передає Clutch.

Петро Порошенко

Чинний президент України Петро Порошенко вже майже 35 років перебуває у шлюбі з Мариною Порошенко. У пари четверо дітей: Олексій, Євгенія, Олександр і Михайло. Старший Олексій у 2014 році став батьком, зробивши президента дідусем.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський одружений на своїй студентській подрузі Олені Кияшко. Пара проживає разом уже 16 років і виховує двох дітей: старшій доньці Олександрі 14 років, а молодшому Кирилу - 6.

Раніше повідомлялося, що народний депутат від партії "Блок Петра Порошенко" Марія Іонова заявила, що президент Петро Порошенко не буде влаштовувати дебати з іншим кандидатом у президенти Володимиром Зеленським на стадіоні у Києві.

Про це Іонова заявила в ефірі Громадського.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

"Тому ми говоримо про ці дебати... Президент Порошенко — європеєць і він на стадіоні не буде зустрічатися, він буде зустрічатися у телестудії, де повинні нормально, професійно відбутися дебати... а на стадіон до нього (Зеленського, — ред.) може прийти Павелко (президент Федерації футболу України, — ред.) і зіграти в футбол", — сказала Іонова.

Нагадаємо, у команді кандидата в президенти України Володимира Зеленського відповіли, якою мовою буде розмовляти майбутній гарант.
Раніше Знай.uа повідомляв, Юлія Тимошенко не збирається здаватися і буде продовжувати роботу над об'єднанням сил для того, щоб перемогти на майбутніх виборах в Парламент.
Також Знай.uа писав, віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко нагадала команді Зеленського про повноваження парламенту у відповідь на перелік вимог, що надійшли від штабу Зе! до чинного глави держави Петра Порошенка.