Кандидат у президенти, шоумен Володимир Зеленський прокоментував скандал із віллою в Італії, який роздули підконтрольні його опонентам на виборах ЗМІ.

Володимир Зеленський

Про це йдеться у сюжеті програми "Схеми".

Коментуючи закиди деяких ЗМІ, Зеленський розповів, що його фірма купила віллу в Італії як спосіб вкласти гроші.

Слуга народу повідомив журналістам, що "вже відповів" на питання стосовно незадекларованого італійського маєтку, і що його команді "нічого ховати".

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

За словами шоумена, його компанія володіла західною нерухомістю, тому що в Україні "була недосконала банківська система".

"Вкладали… Як тільки будемо знімати новий фільм... Ця вілла… просто йдеться і знімається кіно. Ось і все", – резюмував Зеленський.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Нагадаємо, у п'ятницю зранку, 5 квітня, кандидат у президенти Володимир Зеленський здав аналізи на наркотики та алкоголь.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Варто нагадати, що цей жест став виконанням однієї з умов майбутніх дебатів перед другим туром виборів.

"Хочу, щоб українці прокидалися щоранку з кавою та спортом, а аналізів у їх житті було якомога менше", - пожартував слуга народу.

Як повідомляв раніше Знай.ua, народна депутатка від партії "Блок Петра Порошенка" Марія Іонова заявила, що президент Петро Порошенко не буде влаштовувати дебати з іншим кандидатом у президенти Володимиром Зеленським на стадіоні у Києві.

Петро Порошенко та Володимир Зеленський

Про це Іонова заявила в ефірі Громадського.

"Тому ми говоримо про ці дебати... Президент Порошенко — європеєць і він на стадіоні не буде зустрічатись, він буде зустрічатись в телестудії, де мають нормально, професійно відбутись дебати... а на стадіон до нього (Зеленського, — ред.) може прийти Павелко (президент Федерації футболу України, — ред.) і зіграти у футбол", — сказала Іонова.

Також Знай.ua писав про те, що кандидат у президенти, переможець першого туру виборів Володимир Зеленський вранці у п'ятницю, 5 березня, прийшов до медичного центру на здачу аналізу крові.