Команда Порошенка останнім часом все частіше і частіше вражає своїми доходами, які ніяк не можна порівняти з заробітними платами українців. На цей раз під пильні погляди небайдужих українців потрапив Міністр соціальної політики України Андрій Рева. Сума його заробітної плати коливається біля позначки 100 тисяч гривень в місяць. Про що на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомляє юрист Михайло Шнайдер. Він закликає українців думати, перш ніж робити вибір 21 квітня, адже Коболєв - це команда Порошенка.

#КОМАНДАПОРОШЕНКО Это знаменитый министр Социальной Политики Украины Андрей Рева. Андрей Алексеевич ЕЖЕМЕСЯЧНО получает...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Donderdag 4 april 2019

"Це знаменитий Міністр соціальної політики України Андрій Рева. Андрій Олексійович щомісяця отримує близько 100 тисяч гривень. Андрій Олексійович катається на персональному автомобілі, обідає в престижних ресторанах і лікується у кращих світових клініках. І все це оплачується з бюджету. А точніше з наших з вами кишень. Ще Андрій Олексійович підтримує Петра Олексійовича. Адже чинний "Гарант" забезпечує йому шикарне і сите життя. Андрій Олексійович впевнений в тому, що Петро Олексійович залишиться на другий термін. А ви думайте і робіть висновки, друзі." - пише Шнайдер.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

В коментарях українці висловлюють свою думку на рахунок даної інформації:
"Для чого це рило показуєте? Тошно від них", "Таких треба знати і пам'ятати", "Замполіт з КДБ добре влаштувався.", "Не показуйте це рило. Гидко дивитися", "Таких треба знищувати", "Прізвисько "Дієтолог", "У порівнянні з зарплатою Коболєва, він - бідняк", "За наші з Вами гроші", "В Україні унікальні люди. За їх рахунок живуть чиновники, а вони мовчать", "Так це ж він заявив, що ми їмо багато", "Рило собаче"

Нагадаємо, що Гройсман придумав для українців "еліксир безсмертя".

Раніше, Знай.ua повідомляв, що українці відреагували на прохання Порошенка "думати" перед виборами

Також, портал Знай.ua писав про "таблетку пам'яті", яку дали українцям: що обіцяв, а що виконав Порошенко.