Журналіст Олександр Дубинський прокоментував оприлюднені результати аналізів, який здав чинний гарант Петро Порошенко перед дебатами.

Петро Порошенко у клініці

На думку Дубинського, вони свідчать про те, що глава держави здоровий, і, отже, може сидіти у в'язниці, повідомляє "Преса України".

Дубинський заявив, що результати аналізів Петра Порошенка показали, що наразі він абсолютно здоровий. Журналіст підкреслив - це означає, що президент зможе відбувати покарання у в'язниці, а не в лікарні. А за ґратами глава держави повинен опинитися за скоєні раніше злочини, в тому числі, корупційні, вважає Дубинський.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Окрім того Дубинський підкреслив, що документа, що підтверджує відсутність алкоголю в крові у Порошенка, ніхто так і не оприлюднив. Втім, лікар, який давав клятву Гіппократа, запевнив, що президент повністю здоровий.

"Виходить, що, будучи здоровим, Порошенко, разом з людьми зі свого оточення, протягом 5 років грабували Україну. Тобто коли Порошенко будуть судити, "з'їхати" на стан здоров'я вже не вийде", - резюмував журналіст.

Нагадаємо, президент Порошенко після провалу у першому турі президентських виборів поставив на кон і відкрив канал в Тelegram.

З його допомогою він прагне здолати Володимира Зеленського у другому турі.

Петро Порошенко та Володмир Зеленський

Власне соцмережі стали чи не вирішальним чинником перемоги Володимира Зеленського в першому турі - він сконцентрувався на них.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в ефірі каналу "Україна" чинний глава держави Петро Порошенко звернувся до всієї україни і Зеленського, почавши не тільки висувати свої умови, але і знову намагатися образити свого опонента. На це не могли не звернути уваги і прихильники Зеленского.

Також Знай.ua писав про те, що Україна стала найбіднішою країною в Європі, оскільки, як свідчать цифри, майже третина усього населення перебуває за межею бідності.