Вся Україна в очікуванні другого туру виборів, адже народ сподівається на те, що після цього народного волевиявлення в країні все зміниться. Команда Порошенко ж в свою чергу вражає все більшими і більшими доходами, на яких українці акцентують свою увагу. На цей раз під прицілами опинився і відомий народний депутат Олександр Кірш. Сума його заробітної плати коливається в районі позначки сімдесят тисяч гривень на місяць, про що на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомив юрист Михайло Шнайдер.

#КОМАНДАПОРОШЕНКО Это Народный депутат Украины Александр Кирш. Александр Викторович ЕЖЕМЕСЯЧНО ПОЛУЧАЕТ БОЛЕЕ СЕМИДЕСЯТИ...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zondag 7 april 2019

"Це народний депутат України Олександр Кірш. Олександр Вікторович щомісяця отримує понад сімдесят тисяч гривень. Олександр Вікторович підтримує Петра Олексійовича. Адже саме поки ще чинний "гарант" забезпечує йому сите і безбідне життя. Олександр Вікторович дуже сподівається на те, що Петро Олексійович залишиться на другий термін. А ви думайте і робіть висновки, друзі. Залишилося лише 14 днів." - пише Михайло.

Олександр Кірш
Олександр Кірш
Олександр Кірш

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Українці в коментарях діляться своїми міркуваннями на рахунок цієї інформації:
"Усі геть", "Це вони через зайву вагу одне за одного горою", "Ну і пика, наїв за народні гроші", "Але вибрали Кірша ми самі. Так само як і Добкіна. А на цих виборах Бойко в перших рядах. Бойко! Ця гнида, яка з Медведчуком попхалася в Росію перед самими виборами, щоб показати, як воно повзає перед вбивцями українців. І холопи, які віддали свої голоси за Бойко теж готові плазувати перед ким завгодно. А Петро дав можливість їм вільно гавкати і вони від своєї борзоты аж захлинаються.", "У цих виродків немає ні честі, ні совісті", "Кірш у провладній коаліції, а значить - за діючого гаранта"

Нагадаємо, що в аналізах Порошенка виявили "сліди Ложкіна" і запідозрили підміну пробірки.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що планується м'ясорубка між Порошенком і Зеленським.

Також, портал Знай.ua писав, що журналіст розповів, що в жадобі вхопитися за владу, Порошенко може не допустити вибори.