Дебати між політиками, які проходили в прямому ефірі на очах у мільйонів виборців, закінчилися бійкою зі стільцями.

Про це повідомляє Рoliteka.

Інцидент стався між полвтиками ПАР, де наразі відбуваються парламентські вибори.

"Дебати в Південно Африканській Республіці закінчилися масштабною бійкою. У прямому ефірі місцевого телеканалу зустрілися представники кількох політичних партій. І розмови не вийшло”, – сказано в повідомлення.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Звернемо увагу, що в бійці помітили прихильників партії "Борці за економічну свободу", які почали кидатися стільцями в інших учасників. Також брали участь учасники партії “Добро”, “партія землі” і “Соціалістична партія Black First Land First”.

Причини інциденту поки невідомі. За інформацією місцевих журналістів, деякі з учасників скандальної потасовки кричали "Це наша земля".

Це вже друга сварка, яка виникає між учасниками за весь час дебатів.

"Замість продовження трансляції, канал різко перейшов на показ новин", – резюмують в повідомленні.

Нагадаємо, чинний президент України Петро Порошенко погодився на дебати, які відбудуться 19 квітня на НСК "Олімпійський".

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Однак, лише в тому випадку, якщо Володимир Зеленський, згідно із законом, з'явиться в студію Суспільного 14 квітня.

Про це стало зрозуміло зі слів голови штабу президента Олега Медведєва.

Як повідомляв раніше Знай.ua, народний депутат від БПП Олег Барна з кулаками налетів на представника команди Володимира Зеленського Святослава Юраша. Інцидент стався в коридорі телеканалу ZIK, передає Politeka.

Нардеп Олег Барна
Нардеп Олег Барна

Олег Барна вирішив з'ясувати стосунки зі Святославом Юрашем кулаками. У мережі з'явилися кадри бійки з камер відеоспостереження. На них видно, як нардеп хапає за горло представника команди Зеленського, а потім намагається вдарити його і навіть рве сорочку.

Також Знай.ua писав про те, що творці третьої частини багатосерійного фільму "Слуга народу" звинуватили владу у поганому ставленні до простих українців і підкреслили, що прототипом теперішньої влади на екранах є Дмитро Суриков, який зіграв роль президента.