Головний радикал України Олег Ляшко заявив, що не збирається підтримувати 21 квітня ні діючого гаранта Петра Порошенка, ні його суперника — коміка Володимира Зеленського.

Про це він офіційно заявив під час виступу з трибуни українського парламенту.

Олег Ляшко
Олег Ляшко

"Ні я, ні наша команда, ми не підтримуємо жодного з кандидатів", - оголосив Ляшко.

Свою позицію лідер "радикалів" пояснив тим, що Порошенко і Зеленський нібито "змагаються аналізами", а не програмами, ідеями, шляхами розвитку України. Нагадаємо той факт, що 31 березня 2019 року в першому турі за Зеленського проголосували 30,24% виборців, за Порошенка - 15,95%. Ляшко з результатом 5,48% (близько 1 млн виборців) посів сьоме місце.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Олег Ляшко
Олег Ляшко

Варто нагадати, що експерти розповіли, як можуть проголосувати виборці рейтингових кандидатів, які не потрапили до другого туру — Юлії Тимошенко і Анатолія Гриценка. Про це повідомив заступник директора центру імені Разумкова Михайло Міщенко під час брифінгу. Виборці найрейтинговіших кандидатів в президенти, які не потрапили у другий тур, схиляються голосувати за шоумена Володимира Зеленського.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Росії Володимир Путін в черговий раз голосно зганьбився на людях. Під час зустрічі з президентом Анголи, який приїхав до Москви, Путін потрапив у дуже незручну ситуацію. Цю інформацію повідомив у своєму Twitter Дмитро Смирнов. У коментарях користувачі мережі припустили, що російський президент вивів у люди чергового двійника. Багатьом було смішно від того, що Кремль продовжує спонсорувати країни третього світу, поки росіяни бідують і збирають їжу на смітниках.

Нагадаємо, Смешко підтримає Зеленського і очолить СБУ: стали відомі плани колишнього головного силовика.

Як повідомляв Знай.uа результати виборів президента в Україні 2019: названо переможця першого туру.

Також Знай.ua писав, у відповідь на хамство Ляшко журналістка 1+1 пообіцяла злити його "листування з коханим".