Шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський, який став абсолютним переможцем у першому турі виборів Президента України, показав, де живе і якою нерухомістю володіє. Знаменитість мешкає у Васильківському районі Київської області, в котеджному містечку "Маєток" у селищі Івановичі.

Містечко знаходиться в 30-ти кілометрах від Києва. Відомо, що Зеленський купив його ще у 2008 році за 118 тисяч доларів. Нагадаємо, у 2013 році доходи нинішнього кандидата становили 10 мільйонів доларів.

Під відео, яке "злили" в відеохостинг Youtube, коментатори здивувалися, як "скромно" живе шоумен при своїх доходах.

"Володя, що ж ти скромно так живеш? У буфетниці з верховної зради будинок буде розкішніший, ніж у тебе, що вже казати про депутатів. Скотився ти". М-даа.. Є до чого причепитися. "Він його сам заробив. Проекти, фільми, все реально", - пишуть користувачі.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо: план Зеленського - 10 кроків Слуги народу після другого туру.

Кандидат у президенти Володимир Зеленський впевнено спростував закиди опонента про відсутність чіткого плану на посту глави держави.

Нагадаємо, Володимирр Зеленський звернувся до українців перед другим туром виборів.

Як повідомляв раніше Знай.іа, команда Володимира Зеленського представила нових експертів.

Знай.ua писав про те, що Володимир Зеленський звернувся до українців з проханням про допомогу для збору грошей на лікування онкохворим дітям.

Крім того, ми повідомляли: Сироїд пояснила "феномен Зеленського" доступніше, ніж сам слуга народу.