Відомий політтехнолог та спікер штабу кандидата у президенти Володимира Зеленського Дмитро Разумков відповів на численні закиди з боку команди опонента слуги народу Петра Порошенка.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Відповідне звернення він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

"Не в моїх правилах робити відомими порохоботів низового рівня, але, мабуть, іноді треба. Україна повинна знати тих, хто старається для Петра Олексійовича. Після вчорашніх подій під офісом Зе!Команди, по дорозі на зустріч, мене почали розпитувати журналісти про те, що це було. І тут, звідки не візьмись, з'явився дуже цікавий персонаж, який з піною біля рота, почав цікавитися, а чи не соромно мені бути в команді Зеленського. Відповідаю: "Не соромно!",- відзначив Разумков.

Дмитро Разумков

Спікер Зеленського розповів про подальші теми розмови - полилася маячня, "хто куди продає Україну, хто кому Путін і так далі".

"Але тут мене осінило хто це. Знайомтеся! Це Rinat Kovbasyuk, людина, що носить форму російського поліцейського", - пише політтехнолог.

Разумков закликав українців замислитися над тим, чому Порошенка може підтримувати людина у "формі окупантів".
"А тепер кілька питань: шановні друзі, як ви вважаєте, чи має моральне право людина, яка їздить до Росії на канали під час війни і носить форму російського поліцейського, питати мене не соромно мені підтримувати Зеленського, за якого проголосувало більше 30% виборців? Шановні журналісти, не бентежить вас, коли порохоботи брешуть вам на камеру про те, що вони не були в Росії після початку війни? (було 3-4 камери різних каналів)".

"Шановні колеги зі штабу Порошенка, невже у вас все так погано з охочими топити за вас, що ви вже набираєте людей, яким не соромно носити форму країни-агресора? Дно знову пробито… Думайте", - резюмував Разумков.

ВСЯ ПРАВДА О ПОРОХОБОТЕ, или ТОПИТ ЛИ ПОЛИЦИЯ РОССИИ ЗА ПОРОШЕНКО? Не в моих правилах делать известными порохоботов...

Geplaatst door Дмитрий Разумков op Dinsdag 9 april 2019

Нагадаємо, українцям у другому турі президентських виборів представили можливість обрати кандидата або "відоме зло" або "невідомо що". Чинний президент України Петро Порошенко як політик вже добре відомий, а якщо переможе Володимир Зеленський - з'явиться шанс на зміни.

Як повідомляв раніше Знай.ua, команда кандидата в президенти Володимира Зеленського представила нових експертів.

Також Знай.ua писав про те, що штаб чинного президента України Петра Порошенка перед другим туром виборів вирішив розвісити по всій країні бігборди, де зображені Порошенко і президент Росії Володимир Путін.