У ході виборчих перегонів в Україні на кандидата Володимира Зеленського полився водоспад фейків, покликаних хоч якось вдарити по рейтингах слуги народу, який із шаленим відривом випередив опонентів у першому турі.

Порошенко і Зеленський
Порошенко і Зеленський

У штабі Порошенка "давлять" на те, що чинний гарант зарекомендував себе у ролі сильного та ефективного головнокомандувача ЗСУ, з обов'язками якого Зеленський нібито не впорається.

Команда гаранта взялася розвивати цю тему численними нападками про те, що опонент нічого не зробив для українських захисників, є дилетантом у військовій справі та взагалі може "розвалити" армію.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Варто наголосити, що декларативні месседжі "порошенківців" не підкріплені жодними фактами. У першому турі за Володимира Зеленського проголосувала левова частка військових - ЗСУ віддали перевагу слузі народу, а не "досвідченому воєначальнику" Порошенку.

Після численних брудних інформаційних вприсків у бік слуги народу на захист "смішного" кандидата стали і самі військові, які знають Володимира особисто, адже він разом із командою Квартал 95 не раз бував у зоні АТО у ролі волонтера.

Відповідні фотофакти опублікували українські військові у Facebook.

"Тут багато питань задають з приводу допомоги кварталівців нашим захисникам. Вирішив поритися в пам'яті телефонів і зробити спеціально альбом. Багато фоток втрачено, та й не скрізь в той час можна було знімати. Самі хлопці ніколи на цьому не піарилися, однак я мовчати на потоки бруду не буду. Те, що бачив і знаю, завжди готовий підтвердити", - написав військовий.

Нагадаємо, у команді кандидата в президенти Володимира Зеленського заявили, що на офіційному Telegram-каналі Президента України Петра Порошенка, було опубліковано "брудне" відео про шоумена.

Як повідомляв раніше Знай.ua, російський журналіст спрогнозував результати другого туру президентських виборів в Україні.

Також Знай.ua писав про те, що солдати збройних сил України звернулися до Петра Порошенка із закликом піти та чесно відповісти за свої діяння перед судом.