Команда кандидата у президенти Володимира Зеленського поставила крапку у скандалі з аналізами одним відео, просто порівнявши дозвілля та хобі опонентів у другому турі виборів.

Володимир Зеленський та Петро Порошенко
Володимир Зеленський та Петро Порошенко

Відповідне відео з'явилося на офіційній сторінці Зе!Команди у Facebook.

Прологом до відео стало гучне звернення Петра Порошенка на зустрічі з виборцями, яке стосується вживання алкоголю.

"Я не п'ю - і вам не раджу. Не варто вживати алкогольних напоїв", - заявив Порошенко, маючи на меті наголосити на своєму тверезому способі життя.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Однак уже наступні кадри демонструють протилежні "захоплення" гаранта - на відео видно, як він іде серед бравих військових у формі, помітно похитуючись та зазираючи у люстерко. Порошенко явно підозрює, що виглядає "не на п'ятірку", - очевидно, зустріч з офіцерами тет-а-тет далася взнаки.

А вже наступні кадри буквально підривають віру у тверезість президента: ось він стоїть за трибуною під час якогось виступу і співає, пританцьовуючи: "Давайте работать, самбе -нет", усім своїм аж занадто грайливим виглядом демонструючи явно "допінговий" настрій.

🔥Кто из них наркоман и алкоголик? Зеленский vs Порошенко🔥

🔥Кто из них наркоман и алкоголик? Зеленский vs Порошенко🔥

Geplaatst door Команда Зеленского op Donderdag 11 april 2019

Натомість команда слуги народу показала будні
Зеленського, який іще з студентських років активно займається спортом.

Слуга народу активно боксує, займається фізичними вправами, бігає та розвиває м'язи на тренажерах.

Нагадаємо, нещодавно кандидат у президенти України та керівник студії "Квартал 95" Володимир Зеленський повідомив, що відвідає Париж та зустрінеться з президентом Франції Еммануелем Макроном. Зустріч запланована на той же день, що і зустріч Петра Порошенка з Макроном - 12 квітня.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в Україні та за кордоном активно обговорюють президентські вибори та роблять прогнози щодо головних опонентів - чинного президента Петра Порошенка та шоумена Володимира Зеленського, які вже 21 квітня "схрестять мечі" у другому турі.

Також Знай.ua писав про те, що у команді кандидата в президенти Володимира Зеленського заявили, що на офіційному Telegram-каналі Президента України Петра Порошенка, було опубліковано "брудне" відео про шоумена.