Прокурор ГПУ Костянтин Кулик розповів, як чинний президент Петро Порошенко впливав на розслідування справ.

Про це він заявив в ефірі "Право на владу".

Зокрема він розповів, що Петро Порошенко прямо впливав на справи, які розслідував Кулик через своїх підручних наближених осіб.

За словами Кулика наближені до Порошенка особи впливали на слідство ГПУ у справах Януковича. Прокурор розповів, що коли слідчі наблизились до вручення підозр на них відразу ж чинився шалений тиск від керівників різного роду відомств, у тому числі Адміністрації Президента.

Крім того Кулик розповів, що шалений тиск почався з моменту, коли слідчі ГПУ наблизились до вручення підозр оточенню Януковича, зокрема у рослідуванні діяльності Сергія Курченка.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Варто нагадати, що кандидат у президенти Володимир Зеленський розповів про переслідування співробітниками СБУ.

Відзначається, що у ході телепрограми Володимир Зеленський розповів, що під час поїздки до аеропорту його переслідували автомобілі, які належать СБУ.

Крім того він розповів, що вже перебуває у Парижі, де завтра відбудеться зустріч з президентом Франції Емануелем Макроном.

Нагадаємо, колишній учасник "Студії Квартал 95" Денис Манжосов в ефірі телеканалу "Прямий" розповів, що стало причиною зриву прес-конференції, а також те, що він не хотів викладати компромат на Зеленського.

Як повідомляв "Знай.ua", 11 квітня команда кандидата в президенти України Петра Порошенка у своєму телеграм-каналі опублікувала скандальне відео. На ньому Володимира Зеленського збиває вантажний автомобіль. Потім з'являється доріжка кокаїну і напис: "У кожного своя дорога".

Також "Знай.ua" писав, що у четвер, 11 квітня, стало відомо про те, що чинний прем'єр-міністр Володимир Гройсман не збирається у відставку в разі перемоги кандидата в президенти і шоумена Володимира Зеленського. Принаймні, до виборів Верховної Ради, які відбудуться восени.

Зеленський переможе, рейтинг Порошенко вже не врятувати - Разумков