Результати першого туру президентських виборів на закордонних округах ознаменували тягу заробітчан до Петра Порошенка. Не може з цим погодитися і не може зрозуміти цей факт Павло Вернівський, який опублікував на своїй сторінці в Facebook послання для всіх заробітчан.

Я ещё могу понять порохоботов, что неплохо устроились в Украине и боятся перемен. Но мне трудно понять порохоботов, что...

Geplaatst door Павел Вернивский op Zaterdag 13 april 2019

"Я ще можу зрозуміти порохоботів, що непогано влаштувалися в Україні і бояться змін. Але мені важко зрозуміти порохоботів, що змушені були виїхати з країни, наприклад в сусідню Польщу, і продовжують стверджувати, що це найкращий президент!.." - пише українець.

Павло не розуміє, як у такій маленькій Польщі знайшлися робочі місця для мільйонів українців, а вони не бачать у цьому нічого дивного.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Петро Порошенко
Петро Порошенко

"...порохоботу навіть у голову не приходить вимагати того ж. Не реформ, а роботи. Як у Польщі. Замість цього він відразу придумує виправдання: війна. У командувача інші завдання. Є причини. І знову примітивність цього порохобота не дозволяє йому поцікавитися: а як же Ізраїль став успішним в оточенні більш сильних ворогів? Як Південна Корея змогла в сусідстві з агресивним неадекватним сусідом? Як Тайваню вдалося стати розвиненою країною, постійно відчуваючи ворожість і провокації з боку материкового Китаю. І це я мовчу про історію. Про Наполеонівську Францію, про Бисмарківську Німеччину, про США в кінці кінців!.."

Вернівський впевнений, що саме телевізор "пудрить мізки" всім і змушує думати так, як вигідно правлячій людині.

Польща
Польща

"... Це як в союзі. Навіщо тобі грошова мотивація? Ось тобі медаль, ось грамота, ось дошка пошани. Тут приблизно теж саме. Армія, мова, віра. Так в Союзі хоча б якась робота була, а зараз просто продали порожній фантик, переконуючи, що цукерка сама з'явиться. А робота тобі навіщо? Їдь краще в Польщу. Ми побудуємо і повернешся. 30 років вже так будують. Побудувати не можуть. Гірше того, ще більше все розвалюють. Зате люди задоволені президентом. У Польщі сидять, але задоволені. А ще 4 роки тому сміялися з росіян, яким жерти нічого, але вони за Путіна." - завершує Павло.

Нагадаємо, українцям показали криве дзеркало Порошенка в дії та продемонстрували "досягнення" гаранта.

Як повідомляв "Знай.ua", у Зеленського пояснили перепалку з Порошенком.

Також "Знай.ua" писав, що Волкер розповів про вибір США на виборах президента України.