Колишній нардеп від "Партії регіонів", Андрій Портнов якого "невдало" переслідувала українська влада відразу ж після Революції Гідності різко розкритикував агітаційні борди чинного президента Петра Порошенка.

Відповідний допис він зробив на сторінці у Facebook.

Зокрема, Портнов прокоментував один із бордів, який з'явився на вулицях України неоднозначним дописом.

"Здається, зозуля остаточно з'їхала", - відзначив екс-нардеп.

Кажется, кукушка окончательно съехала.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще
Geplaatst door Andriy Portnov op Zondag 14 april 2019

Варто нагадати, що спікер штабу кандидата у президенти Володимир Зеленського Дмитро Разумков жорстко розкритикував штаб Петра Порошенка через рекламні борди.

Зокрема, у ході телепрограми Дмитро Разумков поставив кілька жорстких та цілком справедливих питання представнику штабу Порошенка Семену Кабакаєву. Разумков жорстко розкритикував рекламну кампанію чинного гаранта, який по всій країні розвісив скандальні борди, де був зображений він та президент країни-агресова Володимир Путін.

Нагадаємо, жителі Києва виявили в своїх будинках провокаційні листівки про "наркомана, який може стати наступним президентом". Зокрема, журналіст Роман Романюк скаржиться на величезну кількість "чорнухи" на кандидата у президенти Володимира Зеленського, яка заполонила величезну кількість київських під'їздів. При цьому він додав, що лише одна з листівок має вихідні дані (надрукована ГО "Відсіч".).

Як повідомляв "Знай.ua", Дмитро Разумков розповів, що Україна стала жертвою російської агресії і втратила контроль над Кримом і Донбасом через те, що занадто пізно взяла курс на євроінтеграцію. Зокрема, за словами Разумкова, Україні вкрай необхідно найближчим часом стати повноцінним членом НАТО. Крім того він зазначив, що іншої альтернативи для зовнішньо-політичного інтегрування в України немає.

Також "Знай.ua" писав, що у штабі Володимира Зеленського заявили, що провести демократичні вибори на непідконтрольних Києву територіях Донбасу зараз неможливо. Крім того, Разумков зазначив, що, попри недосконалість Мінського процесу, такий формат цілком прийнятний.

Пальчевський: Зеленський показав зуби в спілкуванні з Порошенком