Журналіст Олександр Дубинський поділився цікавими подробицями із життя колишнього депутата від партії "Свобода" та ревної націоналістки Ірини Фаріон, яка відзначилася скандальними висловлюваннями у бік кандидата у президенти Володимира Зеленського та його виборців.

Ірина Фаріон
Ірина Фаріон

Відповідний коментар, підкріплений документом 40-річної давності, Дубинський поділився у своєму Telegram-каналі.

Він опублікував характеристику тодішньої студентки Львівського університету Ірини Фаріон від 1978 року, яка була складена з метою вступу до КПРС.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Враховуючи, що ряд щур*в чинної влади обов'язково спробує пролізти в нову владу — хай полежить тут характеристика першого віце-прем'єра, депутата БПП Кубіва на депутата партії "Свобода" Фаріон, - написав Дубинський.

Варто відзначити, що Ірина Фаріон скандальними висловлюваннями не раз викликала на себе гнів українців, відзначаючи, що люди, які розмовляють російською мовою, взагалі не мають права "топтати український грунт". Аж занадто радикальні спітчі колишньої депутатки навіть пропонували на перевірку до правооохоронних органів через імовірність розпалювання міжнаціональної ворожнечі.

Ірина Фаріон
Ірина Фаріон

У цьому контексті документ, нехай і "вихоплений" з часів буремної студентської юності Фаріон, виглядає більш ніж цікавим. Майбутня націоналістка свого часу не гребувала вступом до партії, тому можна припустити, що їй нічого не заважає "перефарбуватися" і в контексті сучасних виборів до парламенту, які відбудуться вже восени цього року.

Так Дубинський вирішив ненав'язливо нагадати українцям цікавий факт партійного минулого Фаріон, який промовисто свідчить сам за себе.

Нагадаємо, любителька скандалів колишня народна депутатка від партії "Свобода" Ірина Фаріон знову накинулась на українців, цього разу - через президентські вибори, другий тур яких відбудеться 21 квітня.

Як повідомляв раніше Знай.ua, колишня депутатка від партії "Свобода" Ірина Фаріон знову розпалила скандал. Фаріон розкритикували у мережі за гучне висловлювання у бік Володимира Зеленського та його прихильників.

Також Знай.ua писав про те, що висловлювання скандальної екс-нардепа від "Свободи" Ірини Фаріон повинні перевірити правоохоронні органи на предмет розпалювання міжнаціональної ворожнечі.