Радник кандидата у президенти України Володимира Зеленського Олександр Данилюк заявив, що люди в команді Петра Порошенка знищують країну та руйнують усі реформи, які розпочиналися на початку кар'єри президента.

Про це він розповів під час ефіру "Свободи слова" на телеканалі ICTV.

Олександр Данилюк
Олександр Данилюк

Радник Зеленського зазначив, що наразі у Порошенка немає команди, а імена людей, які залишилися йому просто соромно називати. Вони заважають провадити реформи і розбудовувати Україну.

"Кононенко, Свинарчуки, Южаніна - команда смертників". Олександр Данилюк

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Нагадаємо, що у четвер, 11 квітня, у програмі "Право на владу" мова йшла про чорний бік виборів - брудні технології, мову ворожнечі, розкол суспільства. В ефірі зачепили найгучніші корупційні скандали, які заглушили вибори, а також про кадрові перетурбації влади.

В судію несподівано завітав Петро Порошенко. Він знав, що в студії буде начальник відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях Генпрокуратури Костянтин Кулик та екс-губернатор Одеської області Максим Степанов і розумів, про що піде мова.

Президент зламав сценарій ефіру і завітавши до студії, звернувся до свого опонента Володимира Зеленського і закликав його у студію на дебати просто зараз.

Володимир Зеленський, який фізично перебуває в Парижі, де завтра у нього відбудеться зустріч з президентом Франції Емануелем Макроном, вийшов на зв'язок зі студією по скайпу. Він зазначив, що президент прекрасно знав, де зараз знаходиться Зеленський, оскільки на завтра, 12 квітня, в обох кандидатів запланована зустріч з Макроном.

Як повідомляв портал Знай.ua, у штабі Петра Порошенка сказали, коли і куди він прийде для участі в дебатах з Володимиром Зеленським.

Також Знай.ua писав, Зеленський почав представляти свою команду: кандидат у президенти назвав головних радників.