Другий тур виборів, який відбудеться 21 квітня розбурхує уми багатьох українців по всій країні. Багато мешканців країни вже давно зробили свій вибір на користь одного з кандидатів, за якого вони проголосують у другому турі виборів. У кожного свої пріоритети, свої показники і свої критерії оцінки кандидатів. Український юрист і блогер Михайло Шнайдер, перед таким важливим волевиявленням народу, вирішив нагадати про те, за що треба віддати голос кожного українця. Відповідну публікацію він зробив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

21 апреля МЫ будем выбирать между Прошлым и Будущим. МЫ будем выбирать между Правдой и Ложью. МЫ будем выбирать между...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Maandag 15 april 2019

"21 квітня ми будемо вибирати між минулим і майбутнім. Ми будемо вибирати між правдою і брехнею. Ми будемо вибирати між енергією і лінню. Ми будемо вибирати між творенням і руйнуванням. Ми будемо вибирати між надією і безвихіддю. І для кожного адекватної людини вибір просто очевидний. А тим хто сумнівається, я пораджу ще раз уважно поглянути на це фото" - написав Шнайдер.

Популярні новини зараз
Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить "Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Українці в коментарях бурхливо реагують на таку публікацію Михайла:
"Ми вже чудово "знаємо" особи на фото внизу йдуть з", "Зате рила знизу вже набридли маячити", "І народу теж набридли.", "Ми добре знаємо сьогоднішніх, які за 20 років у годівниці з брехливими обіцянками (особливо коли пахне смаженим)", "Мабуть, треба ризикувати. Краще молодь, енергійні люди, а не хворі, які ніяк собі не зароблять на ліки. Сподіваюся що свіже повітря в Україні дасть нову хвилю життя", "Дорогу молодим, а нафталін в комод.", "Спадкоємці -консерватори системи Кучми - поводяться як господарі України... выметаем мітлою поганою."

Нагадаємо, у Зеленського зробили термінову заяву за Мінським процесу.

Як повідомляв Знай. ua, хто стане зоряним спадкоємцем Зеленського в "Кварталі".

Також портал Знай. ua писав, що Кравець зачарувала шанувальників архівних знімком.