Про те, що президент України Петро Порошенко "створював проблеми" під час розслідування справ Майдану, заявив начальник управління спецрозслідувань ГПУ Сергій Горбатюк.

Про це Горбатюк розповів під час одного з нещодавніх інтерв'ю для українських видань, коментуючи слова Петра Порошенка про неефективне розслідування, пише lb.ua.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

"Що я можу відповісти президенту на такі звинувачення? Насправді, всі роки, починаючи з 2015-го, звітуючи про роботу, я постійно заявляв про проблеми, які супроводжують розслідування. У тому числі - говорив про відповідальність або неприйняття того ж президента. Якщо б було бажання допомагати - то за цей час можна було приєднатися (до розслідування, - ред.). А згадувати ніби винних під час передвиборної гонки - не має нічого спільного з бажанням допомогти. Це просто бажання знайти якісь "крайніх" не озвучуючи проблем", - сказав Горбатюк.

Він також підкреслив, що президент "повинен розуміти проблеми і перешкоди в розслідуванні".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що посол Франції в Україні Ізабель Дюмон відреагувала на невдалий жарт політтехнолога і ведучого телеканалу "Прямий" Тараса Березовця щодо "причетності" до пожежі в Соборі Паризької Богоматері кандидата в президенти Володимира Зеленського, який днями побував там на зустрічі з Еммануелем Макроном. Відповідне повідомлення дипломат опублікувала на своїй сторінці в Twitter.

Нагадаємо, "Кононенко, Свинарчуки - команда смертників": Данилюк розповів, хто розбиває Україну.

Як повідомляв Знай.uа у Зеленського звернулися до Порошенка по дебатам 19 квітня: "Буде важко прийти на стадіон".

Також Знай.uа писав, Путін розірвав всі зв'язки з НАТО: зайшов занадто далеко.