Відомий путінський пропагандист Ігор Коротченко, який себе називае військовим експертом, в ефірі "розважального" ток-шоу "Недільний вечір з Володимиром Соловйовим" розповів, що пожежа, яка сталася в Соборі Паризької Богоматері — це натяк на європейське майбутнє і провісник світової війни.

Про це свідчить відеозапис, який опублікували на YouTube користувачі мережі.

Ігор Коротченко

"Ця трагедія, яка відбулася в Парижі, це насправді загальносвітова трагедія. Це знак того, у що може перетворитися Європа, якщо буде продовжено курс на конфронтацію на Третю світову війну. Ось у що може перетворитися вся Європа, якщо вона і далі буде слідувати у фарватері військових планів американців! Розміщення американських систем середньої дальності, націлених на Росію, штовхає світ до Третьої світової війни", — нахабно висловився Ігор Коротченко.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прюючі на місці масштабної пожежі криміналісти вважають, що пожежа в знаменитому соборі Паризької Богоматері назвали ймовірну причину події. Вони вважають, що пожежу міг спровокувати коротке замикання. Про це у вівторок, 16 квітня, повідомила газета Le Parisien. У виданні не уточнили, яка саме проблема могла призвести до займання.

Варто нагадати, що ПСЖ прийме участь у зборі коштів на відновлення собору Паризької Богоматері, повідомляється на сайті французького гранда. ПСЖ має намір координувати роботу самого клубу, його партнерів і фанатів на всіх рівнях для стимулювання і участі в зборі коштів на відновлення собору.

Нагадаємо, Нотр-Дам де Парі по-українськи: згорілі перлини Києва, на які махнули рукою.

Як повідомляв Знай.uа "Це ж якою цинічною істотою треба бути": слова міністра культури про Нотр-Дам вивели українців з себе.

Також Знай.uа писав, "Ми вже отримали достатньо попереджень": над Вестмінстерським палацом нависла небезпека, може повторити долю Нотр-Дама.