До другого туру виборів президента України залишилось всього кілька днів. Українці очікують дебатів кандидатів Петра Порошенка та Володимира Зеленського. І саме другого кандидата сьогодні обговорюють найбільше, оскільки Зеленський отримав значну перевагу в першому турі виборів, і чинний глава держави робить усе можливе, щоб недопустити повторного успіху опонента. Принаймні про це заявляють українці, які щодня стикаються з агітацією та чорними схемами.

Так, жителька Львівщини з містечка Ходорів повідомила редакції "Знай.ua".

Володимир Зеленський

"Перечитую статті, що до антиагітації в кандидата в президенти Володимира Зеленського! І згадала , що в нашому містечку на Львівщині, міський голова в неділю, виступив у церкві з агітацією за Порошенка! Закликав людей, щоб вони порозмовляли з молоддю і зі своїми дітьми, щоб ті не голосували за Зеленського! Казав, що йому стидно, що в нашому місті підрахували велику кількість голосів, саме за пана Зеленського! Міський голова - Коцовський Олег Теодорович", - написала українка.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Українці поставили умови майбутньому президенту

Результати одного з цікавих соцопитувань показали, що більшість опитаних українців думають, що новообраний президент в першу чергу повинен врегулювати ситуацію з "драконівськими" цінами на комунальні послуги.

кандидат в президенти Зеленський

На питання, що повинен зробити наступний президент у свої перші 100 днів роботи, три найпоширеніші відповіді респондентів були наступними:

-Знизити тарифи на комунальні послуги - 39,1%;

-Подати до парламенту законопроекти про зняття недоторканності з депутатів, суддів, президента - 35,5%;

-Почати/прискорити розслідування найрезонансніших корупційних злочинів - 32,4%;

Нагадаємо, українці дали цінні настанови щодо політичного курсу Володимира Зеленського, в разі його перемоги на виборах 2019.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, у Кабміні несподівано висунули вимоги щодо проведення дебатів на НСК "Олімпійський".

Також Знай.uа писав, що Зеленський сказав, що чекає Крим, Донбас та Азовське море.