Команда чинного українського гаранта Петра Порошенка анонсувала проведення дебатів з його опонентом Володимиром Зеленським на НСК "Олімпійський" 19 квітня о 19:00. Відповідне повідомлення з'явилося на офіційній сторінці передвиборної кампанії Порошенко у Facebook.

Geplaatst door А що там у ПП op Dinsdag 16 april 2019

У повідомленні наголошується, що через посилені заходи безпеки, глядачів на стадіон будуть пропускати за попередньої реєстрації. У той же час команда кандидата Володимира Зеленського також відкрила реєстрацію на дебати на "Олімпійському".

Варто нагадати, що за результатами президентського опитування, проведеного КМІС, свій голос кандидату в президенти Володимиру Зеленському у другому турі президентських виборів готові віддати 72,2% виборців з тих, хто вже визначився з вибором. За його опонента, чинного президента Петра Порошенка готові проголосувати 25,4%.

Зеленський і Порошенко

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Що стосується партій, які очікуються у Верховній раді, якщо б вибори до парламенту відбулися в середині квітня, то до нього пройшли б чотири партії – Слуга народу (12,4%), Опозиційна платформа – За життя (7,5%), БПП (6,6%) і Батьківщина (5,8%). Така інформація була отримана в результаті проведеного опитування Київського міжнародного інституту соціології.

Результати опитування серед тих, хто планує віддати свої голоси, говорять про те, що в Раду пройшли б чотири партії: Слуга народу, Опозиційна платформа – За життя, БПП, Батьківщина. Як показали дані всіх людей, які вже визначилися з вибором, бар'єр у 5% подолали б шість партій.

Зеленський і Порошенко

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що директор Департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко в ефірі одного з українських телеканалів заявив, що заходи безпеки під час проведення дебатів будуть забезпечуватися силами Національної поліції, Національної гвардії і ДСНС.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у штабі відомого коміка і кандидата в президенти Володимира Зеленського розповіли про те, як будуть проходити дебати на НСК Олімпійський 19 квітня.

Також "Знай.uа" писав, що спікер Зеленського поділився інформацією про те, як відбувається підготовка до дебатів на НСК “Олімпійський” і кого пустять подивитися на довгоочікувані переговори.