Дружина лідера президентської гонки в Україні Володимира Зеленського Олена розповіла, якими вона бачить дебати між її чоловіком і Петром Порошенком. Про це передає "Апостроф".

Олена Зеленська розповіла, чи зможе кандидат у президенти Володимир Зеленський скласти гідну конкуренцію гаранту на дебатах.

Олена та Володимир Зеленські
Олена та Володимир Зеленські

"Звичайно, будь-хто може впасти у ступор або невчасно підібрати потрібне слово, коли нервує або знаходиться у кризовій ситуації. Тим більше, наш гарант дуже досвідчений оратор, і, звичайно, ця боротьба досвіду з недосвідченістю може зіграти злий жарт. Але мені здається, що у Володимира все вийде; він витримає, він готується зараз. Найголовніше у цьому всьому, що він всю свою передвиборчу програму не намагався грати у політика, він яким був, таким і є. І всі його публічні висловлювання, всі інтерв'ю, відео — це все було непідготовленим. Можливо, там і були якісь недоліки, не так підібрав слово, не так почухався. Але дебати — це публічний виступ, а з цим від добре вправляється", - заявила Олена.

Крім того, Зеленська поділилася думкою, що дебати між кандидатами безумовно потрібні, адже з їхньою допомогою Володимир зможе знайти нових прихильників.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Олена Зеленська з донькою Олександрою
Олена Зеленська з донькою Олександрою

"Одна з претензій полягає у тому, що він знову ж таки, недосвідчений, але знання і досвід накопичуються. Всі останні місяці він цим займався, у нього цілими днями йдуть консультації з експертами. Це складний процес, це навіть не навчання, це робота. Він повинен вникнути фактично у все і це неможливо зробити за одну хвилину. Він зараз екстерном проходить курс молодого бійця, і мені здається, успішно", - розповіла Олена.

За словами Зеленської, подружжя не намагаються залучити на свою сторону діячів культури, але часто вони самі виступають на захист команди "Зе!".

Олена Зеленська
Олена Зеленська

"У цій ситуації шкода батьків, які починають переживати. Але батьки з посмішкою до цього ставляться, тому що переживати нема про що", - заявила вона.

Нагадаємо, у мережі порівняли дитячі фото Зеленского, Порошенко і Тимошенко.

Раніше Знай.uа повідомляв, 10 фактів про дебати між Зеленським і Порошенко.

Також Знай.uа писав, на Зеленського напали у власному домі.