У середу, 17 квітня, звільнена з-під арешту народний депутат Надія Савченко записала перше відеозвернення до українців. Відповідний ролик вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Перша доба на волі. Я виходила на волю вже двічі. Перший раз - від зовнішніх ворогів - Росії, другий раз - від внутрішніх ворогів української влади. Я вдячна тим, хто пройшов цей шлях разом зі мною, тим, хто зачарувавшись, не розчаровувався. Кожен день моєї свободи - це щира вдячність вам, українці. Подяка моїй команді, яка вистояла і їй було важче, ніж у перший раз. Але ми це зробили і зробили це разом, тому що тільки так перемагають", - сказала Савченко.

Савченко та Рубан

Також нардеп зазначила, що "вона вийшла на свободу вже двічі, але є українці, які шостий рік перебувають у неволі".

"Це наші політв'язні в Росії, це наші заручники на окупованих територіях. Немає щастя на волі, коли ти знаєш, що в неволі хтось інший. Боротьба триває", - резюмувала вона.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як відомо, Надія Савченко перебувала під вартою з березня минулого року.

#ВоляЄ #НадіяЄ Разом! Тільки так перемагають! Н.С.

Geplaatst door Надія Савченко op Woensdag 17 april 2019

Нагадаємо, що у вівторок, 16 квітня, народного депутата Надію Савченко, яку підозрюють у організації теракту, і іншого фігуранта цієї справи керівника організації "Офіцерський корпус" Володимира Рубана випустили з-під варти.

Як повідомляв портал Знай.uа, Броварський районний суд Київської області не розглядав клопотання щодо продовження утримання під вартою безмандатної Надії Савченко і голови Центру визволення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський буде не найгіршим президентом, ніж чинний глава держави Петро Порошенко. Про це заявила позафракційний нардеп Надія Савченко в ефірі одного з українських телеканалів. Вона зазначила, що у Зеленського високі шанси на перемогу у виборчій гонці.