Народний депутат Антон Геращенко спрогнозував план дій чинного гаранта та кандидата у президенти України Петра Пеорошенка після другого туру виборів.

Петро Порошенко

Про це він заявив у ефірі Радіо НВ.

Геращенко вважає, що Петро Порошенко планує зайняти пост прем'єр-міністра країни після другого туру, оскільки "розуміє, що вже програв президентські вибори".

"Найголовнішим інтересантом дострокових виборів в парламент України є Петро Олексійович Порошенко. Справа в тому, що Петро Порошенко, розуміючи, що він вже програв президентські вибори, намітив собі новий план — він хоче бути прем'єр-міністром України", — підкреслив Геращенко.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Антон Геращенко
Антон Геращенко

За словами нардепа, чинний гарант зацікавлений у дострокових парламентських виборах, "щоб зберегти ті відсотки голосів, які, завдяки його тотальної пропаганди, він зараз отримає".

Нагадаємо, чинний президент України Петро Порошенко веде боротьбу не за перемогу у другому турі виборів, а за те, щоб між ним і Зеленським залишився мінімальний розрив.

Порошенко і Зеленський
Порошенко і Зеленський

Про це стало зрозуміло зі слів нардепа Антона Геращенка.

"До речі, сьогодні фактично Петро Порошенко бореться вже не за перемогу — він розуміє за даними соціологічних опитувань, вона неможлива — він бореться, щоб програти з мінімальним розривом Володимиру Зеленському", — говорить Геращенко.

Як повідомляв раніше Знай.ua, народний депутат України, екс-радник Міністра внутрішніх справ Антон Геращенко розповів про невдалі реформи чинного президента Петра Порошенка. Про це нардеп написав у своєму Facebook.

Антон Геращенко
Антон Геращенко

Президент Порошенко регулярно, всі 5 років, піарився на те, що реформував Збройні сили України. А сьогодні Міноборони, переконаний, що не без невидимого участі Президента, заявило про те, що кандидат в Президенти Володимир Зеленський, нібито ухилився від несення військової служби і не реагував на 4 повістки військкомату відіслані в 2014-15 роках.Гарненька вийшла реформа Збройних Сил, якщо військкомат 4 роки не може знайти призовника, який регулярно виступав з концертами по всій країні та десятки разів їздив в зону Спеціальних операцій для передачі допомоги нашим бійцям і благодійних концертів.Правда ще не факт, що такі повістки були. А якщо і були, то не факт що призовник їх отримав, або знав про них", - написала Геращенко.

Також Знай.ua писав про те, що українців на дебати Порошенка з самим собою звозили за списками.