Нардеп Надія Савченко детально розповіла, як вийшла на свободу і кому віддасть свій голос у другому турі президентських виборів.

"У солдата на фронті немає права на вирішення “утриматися”. У нього немає третього варіанту, - ред.). У депутатів, які приймають рішення, які впливають на долю країни, є лайт-варіант - самоусунутися. Такого бути не може. Не може людина мати вибір “не знаю” - або так, або ні. Сьогодні ми вибираємо зі зла минулого і надії на майбутнє. Я вибираю "зелену" кнопку", — говорила Савченко, явно натякаючи на Зеленського.

Надія Савченко
Надія Савченко

Наголошується, що саме зелений колір використовує Зеленський у своїй передвиборчій кампанії.

Варто нагадати, що У середу, 17 квітня, звільнена з-під арешту народний депутат Надія Савченко записала перше відеозвернення до українців. Відповідний ролик вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

"Перші добу на волі. Я виходила на волю вже двічі. Перший раз - від зовнішніх ворогів - Росії, другий раз - від внутрішніх ворогів української влади. Я вдячна тим, хто пройшов цей шлях разом зі мною, тим, хто зачарувавшись, не розчаровувався. Кожен день моєї свободи - це щира вдячність вам, українці. Подяка моїй команді, яка вистояла і їй було важче, ніж у перший раз. Але ми це зробили і зробили це разом, тому що тільки так перемагають", - сказала Савченко.

Також нардеп зазначила, що "вона вийшла на свободу вже двічі, але є українці, які шостий рік перебувають у неволі".

"Це наші політв'язні в Росії, це наші заручники на окупованих територіях. Немає щастя на волі, коли ти знаєш, що в неволі хтось інший. Боротьба триває", - уклала вона.

Нагадаємо, Блогер розповів, чим для Луценка обернеться звільнення Савченко

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Савченко і Рубан вийшли на свободу

Також Знай.ua" писав про те, що Савченко передбачила кроки Зеленського