Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко поділилася своєю реакцією на телефонний дзвінок робота із голосом чинного президента Петра Порошенка та закликом голосувати за нього у другому турі виборів.

Про це Юлія Тимошенко розповіла на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Твоє обличчя, коли береш телефон, а там робот голосом Порошенка закликає проголосувати за нього 😂🤦🏼‍♀️🤐", - підписала допис Тимошенко.

Штаб Петра Порошенка підтвердив, що використовує даний метод для агітації. Під час дзвінка від робота включається запис голосу чинного президента зі зверненням до абонента.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У повідомленні президент просить підтримати 21-го числа його "курс, демократію і гідність, а не реванш, стабільну гривню, а не інфляцію, шлях в ЄС і НАТО".

"Підтримайте сильну Україну, а не країну, яка впаде на коліна", - завершує дзвінок віртуальний президент.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Раніше в соціальних мережах люди вже повідомляли про аналогічні дзвінки на їх особисті мобільні телефони. В основному українці жартують на цю тему, але є й ті, які обурені такими дзвінками, оскільки їх особистий номер телефону виявився в базі даних. Окрім того, деякі користувачі також відзначили, що їм дзвонив жіночий голос, який просив проголосувати за Порошенка в другому турі.

Відомо, що в основному дзвінки надходять з міських номерів. На даний момент неясно, як і з якої бази відбувається вибірка номерів, на які "дзвонить президент".

Нагадаємо, що ошукані агітатори показали справжнє обличчя Тимошенко: поставили не на ту конячку.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Вхід для обраних: охочі відвідати дебати Зеленського і Порошенка зіткнулися з несподіваною проблемою.

Також "Знай.uа" писав, що спікер Зеленського поділився інформацією про те, як відбувається підготовка до дебатів на НСК "Олімпійський" і кого пустять подивитися на довгоочікувані переговори.