Журналіст Ігор Лесєв, відомий гострою політичною сатирою у авторських ефірах "НеДобрийВечер" "проїхався" по "передвиборчій істерії" кандидата у президенти та чинного гаранта Петра Порошенка, яку не помітив хіба що ледачий.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Відповідну публікацію Лесєв оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

"Вчора ми побачили чергову комедійну показуху з засіданням РНБО з "Приватбанку". Режисура категорії "Б", такий собі Ллойд Кауфман. "Атака курячих зомбі". Турчинов, Луценко, Грицак і на головному табуреті – Порошенка. Трохи приглушені голоси. Але очікування жарту затягується. Тому що за сценарієм повинні вже піти дівчинки Бенні Хілла, а фигляри ще говорять про "порятунок України", - коментує Лесєв залякування вкладників ПриватБанку, месседжами про "втрату" грошей Порошенко "агітував" виборців голосувати не за "малороса".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Але між легким флером і мерзотою різниця існує. Вона вимірюється статтями Кримінального кодексу", - підкреслив журналіст.

Окрім того він додав, що "у Порошенка немає гальм".

"Якби йому якась ворожка або політтехнолог сказали, що тобі треба випалити напалмом Харків чи Львів і тебе оберуть на другий термін, Порошенко б цікавився, де взяти напалм і як технічно це можна зробити. У нас на чолі держави справжній маніяк. Ось зараз він готовий розхитати гривню, тільки щоб ще більше залякати людей. Або я, або напалм. Вибирайте, суки".

Лесєв нагадав,що "через афери Порошенка ось прямо зараз сидять два десятки морячків в ру-тюрмах, а йому - по*ер". Адже вони не померли, а здалися в полон. І військове становище так і не вдалося проштовхнути.

Журналіст відзначив, що сьогодні, 19 квітня, вся Україна очікує на дебати між опонентами.

"Але у нас із вами такий президент, що ми всі очікуємо від нього якесь г*вно. Або інсценування замаху. Або справжній теракт", - вважає Лесєв.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

"Людина реально хвора, психопат. Гітлер зразка квітня 1945 року. Кидається. Бігає по телеканалам. Записує якусь хрень ганебну. Людям вже по телефону надзвонює... Підеш сміття виносити, а там вже Порошенко буде стояти біля порога. Врятуйте Україну. Врятуйте Порошенко. Врятуйте Віллі... Дайте йому вже хтось отрути", - резюмував Лесєв.

Українці активно прокоментували допис журналіста.

Нагадаємо, у Порошенка розглянуть варіант перенесення другого туру виборів з 21 квітня на 21 липня.

Як повідомляв раніше Знай.ua, напередодні другого туру президентських виборів кандидати застосовують все більш витончені способи агітації.

Також Знай.ua писав про те, що Ігор Коломойський розставив усі крапки над "і" у скандалі з ПриватБанком.